Mina dagar

HOT HOT HOT OCH HÄRLIGA STRANDDAGAR…

Herrejösses vilken värme. Vilken tur att vi fixade en massa ärenden i förra veckan för nu är det ju så varmt så man kan ju inte vara nån annanstans än på stranden. Det fläktade friskt idag och tur var nog det för annars hade vi nog smält bort. Tydligen ska det bli ännu varmare i morgon…
Men jag klagar inte. Jag älskar sol och värme men jag tänker så mycket på alla våra bönder och djuren. Som lantbrukardotter, uppväxt på en bondgård så vet jag precis hur svårt det kan vara på många sätt när det är så här torrt. Jag tycker att det är så bra att en del gotländska handlare har gått i bräschen för att endast sälja svenskt och närproducerat kött. Grymt att de som kan drar sitt strå till stacken.

Den här strandklänningen köpte jag i Palma för några år sedan. Tröttnar aldrig på den! Den fanns i blått också och jag ångrar sååå mycket att jag inte köpte en till i den färgen. Minns att jag tänkte göra det men så kändes lite onödigt så jag lät det vara.

Idag blev det lunch på Strandbaren. En mysig mycket enkel strandbar med lite beach club-känsla. Menyn ser ungefär likadan ut som på Surflogiet men idag blev det en wrap. 

Någon dag ska vi banne mig beställa in en kanna Sangria.
DJn är också på plats…
I kväll blir det ännu en härlig grillkväll här hemma och trots att klockan är 17.30 så är det sååå varmt ute och det får bli en sen middag. Dessutom pågår det ju en viktig fotbollsmatch…
Det lär bli en dag på stranden även i morgon men sen tar vi en sväng in till Visby mot kvällen. Jag ska fixa mina naglar och sen blir det en liten barrunda på stan innan vi landar in i Lindgårdens trädgård för en finare middag. Där blir man aldrig besviken men det är en utmaning att hinna med att både besöka våra favoriter samtidigt som vi vill pröva nya ställen som vi har hört så mycket gott om. Någonting säger mig att vi kommer att åka in till Visby fler gånger.
Ha en underbar sommarkväll!!!
KRAM!

2 Comments

 • Helenas enkla vardag

  Alltså vilka bilder och jäklars vad snygg du är!!! Supersnygg tunika. Det ser verkligen ut som rena drömmen, man kan ju tro du är utomlands. Vi kanske ska ta nästa bloggträff hos dig……….
  Klart du ska ta in en kanna sangria, så himla gott.
  Kram Helena

  • tiname@live.se

   Men tack snälla Helena vad gullig du är! Gotland är nästan lite som utomlands. Jag känner det tydligare nu när jag flyttat härifrån och inte bor här permanent längre. Ja men varför inte; det skulle kunna bli en blogghelg på Gotland :-).

   Hoppas att du är pigg igen nu så att du får njuta av resten av sommaren . Så tråkigt att vara sjuk på sommaren ju.

   Massor av kramar! //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *