EN MINNESVÄRD KVÄLL MED VÄNNER PÅ VILLA ALMA…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Åhléns, Bubbleroom och KappAhl.

Hej allesammans!

Jag tror att vi håller på att blåsa bort här på ön. Nu får vi igen för att vi hade så fint väder i juni och juli. Ena timmen är det sol, den andra störtregnar det och så den där förbaskade vinden på det. Men grönt är det i alla fall…

Så här dramatiskt såg det ut igår när vi mötte upp Helena och hennes P för att äta middag på Villa Almas restaurang “Almas”. Villa Alma är ett vackert hotell som ligger med ena sidan mot Almedalen och den andra mot havssidan. Hotellets restaurang har fått massor av goda omdömen men vi har faktiskt inte hunnit med att äta där tidigare. Nu var det dags!

När vi möttes upp så sken solen på oss. Men vi tar det från början…

… för vi sladdade förbi Frida på Lindgården på en gindrink. De har en gigantisk ginlista så ska ni dricka gindrinkar så är det hit till deras ginbar ni ska gå.

När drinken var uppdrucken så promenerade vi den korta lilla biten ner mot Strandpromenaden där Villa Almas ligger. Bild lånad av Helena.

Min topp som jag blev alldeles galet förälskad i finns HÄR. Den kostar en rejäl slant men jag brukar väldigt sällan köpa jättedyra plagg. Bara om jag hittar något jag blir handlöst förälskad i och som jag vet att jag kan använda lång tid framåt. En del brukar bara ha en fin BH under men det gillar inte jag. Jag känner mig naken då. Jag vill ha ett linne under. HÄR finns en topp till superpris som skulle vara fin med ett svart linne under. Det verkar inte finnas så många kvar men kanske finns den kvar i butik. Jag brukar ha allt från 36-40 i mina överdelar men i just den här har jag 42 så det är alltid värt att prova har jag lärt mig. HÄR och HÄR finns också två jättefina.

Vackert par både på in- och utsida!

Vi damer skålade i Bellini.

Och herrarna skålade i Almas Signatur.

Eftersom vädret var så lynnigt så var det bord inomhus med utsikt över Almedalen som gällde. När man sitter på uteserveringen så har man i stället en fin utsikt över havet.

Dottern till våra vänner som vi nästan bor grannar med både här på Gotland och i Stockholm tog hand om oss under kvällen och så duktig hon är. En riktig stjärna! Maten är asiatisk och gillar man mycket smak… inte nödvändigtvis stark mat så blir man inte besviken. Supergott allting!

Och sen blev det babbel och skratt för hela slanten. Jag har så himla roligt tillsammans med Helena och den här kvällen bjöd på samtal om högt och lågt och massor av dråpligheter. Herrarna trivs ju också väldigt bra tillsammans så självklart kommer vi se till att ses igen så fort som möjligt när vi är tillbaka på andra sidan Östersjön. Nu har de rest hem igen men jag är så glad över att vi fick möjlighet att ses nu när de äntligen kom hit.

Helenas härliga blogg hittar ni HÄR.

En jobbdag kvar sen väntar tre lediga dagar. Det verkar som att vädret ska skärpa till sig i helgen så vi får se vad vi hittar på när vi kommer dit.

Ha en fin onsdagskväll!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 Comments
 • Helenas enkla vardag
  augusti 18, 2021

  Det var så himla mysigt att få träffas och dessutom två dagar❤️. Ja nu är vi hemma igen men vi kommer åka tillbaka var så säker, men jag hoppas vi ses när ni kommer hem till fastlandet. Kram på er fina ni.

  • tiname@live.se
   augusti 18, 2021

   Ja men alltså jag kan bara hålla med. Så roligt att få umgås med er igen <3. Klart vi ses när vi kommer tillbaka från Gotland. Vi hörs om det! Kramar till er!!! //Tina

 • Mamma C
  augusti 18, 2021

  Vilka goda drinkar och asiatiskt är gott.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   augusti 18, 2021

   Allt var supergott och mysigt! Kram //Tina

 • Lena - gott för själen
  januari 22, 2022

  Helena är så himla mysig. Även jag har ju haft förmånen att få träffa henne ett par gånger. Lite extra bonus med vänner är ju om även männen klickar. Det underlättar ju, men är definitivt inte givet. Det får man vara glad över om det blir så.

  Kram Lena

Previous
VÅR SOMMAR 2021…