NÄR MAN KLIPPER GRÄS MED HAVSUTSIKT…

Halloj!

Här står jag och blickar ut över havet på fortet vid vår stuga nere vid stranden i Gnisvärd. Den här lilla stugan har vår familj ägt i generationer och det är ju här jag helst vill vara när jag behöver ro i själen. Nu var inte syftet med kvällens besök att vi skulle få ro i själen för det var dags att klippa gräs. Fast när man klipper gräs med havsutsikt så är det ju ändå mer rogivande än när man klipper gräs vanligtvis. Tankarna fladdrar ju liksom iväg på ett lite mer harmoniskt sätt…

Ovanligt att det är så här grönt i augusti. Det brukar oftast vara brunt och torrt som halm om det har varit en solig sommar. Men så kommer det ju minst en regnskvätt per dag här på ön nu om dagarna.

Per kör den stora och jag finslipar med trimmern. En fundering… varför är alla grejer som hör till verktyg, maskiner etc alltid färgade i grälliga färger?! Helst orange dessutom… tänk om man kunde få glida omkring med en helsvart trimmer eller en helt i metall eller stål. Det skulle vara något det!

Haha, jag måste dela med mig av den här dråpliga bilden. Men alltså… vad händer här. Vad göööör jag??? Högst troligt är att jag förmanar Per att jag tyckte att han inte fotade mig på önskat sätt. Stackarn…

Idag på lunchen tog jag en träningsrunda med min MTB och då satt mina föräldrar här och njöt och spanade ut över havet så jag stannade till en stund. Bästa njutarstället, eller hur!

Det är rätt stenigt här på vår strand så det är inte så ofta jag doppar mig här. Men å andra sidan så är det ju inte så ofta jag doppar mig överhuvudtaget. Det är nära ner till hamnen och till sandstranden vid Gnisvärd som är den norra delen av Toftastranden om man vill bada eller doppa sig.

Här ser man de stora fartygen passera förbi.

Det blev så fint när vi var klara. Älskade lilla stuga.

När vi kom hem så kom dagens regnskvätt så det var bara att snabbt packa ihop alla dynor och kuddar i vanlig ordning. Jag vet inte hur många akututryckningar i den stilen vi har gjort nu i augusti. Minst en om dagen i alla fall.

I morgon är jag permitterad så jag tror att jag ska gå på inredningsspåret och besöka mina favoritbutiker här på ön. Ja så få det bli!

Ha en fin kväll så hörs vi snart igen.

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Jenny Dahlberg
  augusti 19, 2021

  Åh, den stugan har man ju cyklat förbi ett hundratal gånger på väg till kiosken… 💕

  • tiname@live.se
   augusti 20, 2021

   Vad roligt! Ja den ligger ju rätt nära kiosken och där var jag ju typ varje dag när jag växte upp :-). Kram //Tina

 • Mamma C
  augusti 20, 2021

  Ett magiskt och underbart ställe förstår jag. Precis vid havet med en utsikt/tavla som aldrig har samma skepnad.
  Ha en fin fredag.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   augusti 20, 2021

   Ja, det är magiskt vackert där! Älskar det där lilla stället <3 Kram //Tina

Previous
EN MINNESVÄRD KVÄLL MED VÄNNER PÅ VILLA ALMA…