Mina dagar

EN NY ORKIDÉ OCH SNART PÅ VÄG TILL GOTLAND…

Någon av er kanske minns att jag ställde undan våra två orkidéer till advent. Jag ställde dem bakom en dörr för att jag skulle slänga dem eftersom blommorna hade trillat av och de såg allmänt risiga ut. Blommorna blev av någon anledning kvar där bakom dörren och sent omsider långt efter jul hittade jag dem och då hade en av orkidéerna börjat blomma så fint. De fick åka tillbaka till sitt fönster och jag tänkte att om den vita orkidén bara fick lite tid att komma ifatt sin kompis så skulle den nog också ta fart. Men det hände inte… Idag åkte den och in fick det komma en ny. Vi får se om den trivs… annars åker den in bakom dörren.

Jaha, då var det dags att plocka fram resväskan igen då. I morgon åker vi ner till Gotland och vi har ju bilen här som ska med ner så vi ska passa på att ta med en hel del grejer ner till sommaren som är för tunga att ta med på flyget. Hoppas hoppas hoppas att vi får lite fint väder i helgen. Vi har ju planerat att börja måla husen men det kan jag säga, att om solen skiner, då kommer ingen hitta mig med en målarpensel i handen, för då sitter jag i en solstol och lapar sol.
När jag tittar på lilla resväskan så kastas jag tillbaka till helgen som var. Jag är ännu kvar i Örebrobubblan och jag hoppas att den känslan sitter i länge. Fy tusan vad roligt det var och vilket gäng av underbara tjejer; så ödmjuka och glada och alla bjöd 100% på sig själva. Vill träffa dem snart igen!!!
Dags att börja packa!
KRAM!

4 kommentarer

 • Anneli

  Hej,
  Ja orkideer kan vara lite lynniga och det är konstigt det där med vad som händer om man ställer dem i skamvrån ett tag och glömmer bort dem. Så har jag även gjort med en Azalea.
  Men vilket drömscenario du verkar ha: Stockholm OCH Gotland! Vilka platser att få bo på. Jag var i Stockholm under helgen och jag lever fortfarande i Stockholmsbubblan. Så vackert just nu!
  Kram och ha en fin dag!
  Anneli

  • Tina ME

   Ja visst är de lynniga. Man vet aldrig vart man har dem… Ja, det är lyxigt att kunna få vara både här på Gotland i lugnet och i Stockholm när man vill ha lite mer puls. Båda ställena är vackra på sitt sätt. Kram! //TIna

 • Annika

  Åhhh vilken mysig blogg du har Tina. Så glad jag är att jag fick lära känna dig och en massa nya kvinnor och bloggare. En stor kram till dig. Annika

  • Tina ME

   Åhhh tack snälla Annika och tack detsamma, det var så kul att få lära känna dig också! Hoppas att vi ses snart igen. Massor av kramar!!! //Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *