Mina dagar

HELGENS MAGISKA BLOGGMINGEL…

Här; på Lilla Ugglebo hos Katarina som bloggar på Sallys Hus tillbringade jag lördagen tillsammans med ett helt gäng härliga tjejer. Förstår ni hur magiskt det var att få umgås med dessa pinglor, i den miljön och i det sagolika vädret! Vi alla landade in vid lunchtid och redan från start gick alla kameror varma för att föreviga den här dagen. Inga konstigheter!
Här har vi den vackra värdinnan Katarina och så här glad blev hon av våra små presenter som vi hade med oss.
Bild lånad av Helenasenklavardag
Och här har vi hela gänget samlat; från vänster Sallys HusDrömhusHouse of AdelaTina MEHelenas enkla vardag, Från tekopp till bergstopp, Lite som livetGylleboannikaGott för själenInredning och guldkanter och så instagramtjejerna Helenalindblad1 och Annzo68.
Sen blev vi bjudna på bubbel!

Vilken drömmig miljö… Kossor som betar bakom muren, ett sagolikt poolområde och allt är bara så himla fint.

Mat blev vi bjudna på också, ja ni ser vad fint de fixat; Katarina och söta dottern Kajsa.

Ett stort härligt kök har de också!
Klart att maten måste fotas och här har Helena Drömhus intagit position.

Ann-Sofie Annzo68 och Helena House of Adela
Ytterligare en Helena Helenas enkla vardag
Och en Lena Gott för själen
Värdinnan Katarina Sallys Hus strålade ikapp med solen. 

Och här har vi självaste Sally!
När dagen övergick till kväll förflyttade vi oss in till stan för att äta middag och när kvällen övergick till natt somnade jag sååå gott i min hotellsäng. 

Samling vid frukost och från Nyhetsmorgon fick vi några nya råd för gravida med oss hem ha ha…
Sen var det dags att checka ut och jag och Helena tog tåget tillbaka hem. Helenas snygga väska hamnade med mig på bild och när jag ser på den här bilden så kan jag ju alltid låtsas att den är min. 
Vilken episk helg hon fixade åt oss Katarina. Jag är så tacksam och jag har ärligt talat lite svårt att slita mig ur den här bubblan och det kommer nog att ta ett tag innan vardagen fångar sitt grepp om mig igen. Jag vill ju gärna vara kvar i helgen som bestod av bubbel, babbel och härliga skratt från tidigt till sent med ett fint gäng tjejer. Förhoppningsvis ses vi snart igen och kan köra en favorit i repris.
KRAM!

8 kommentarer

 • Sallys hus

  Men ååå… vilket fint inlägg <3 Det var så himla himla roligt att få träffa dig och JAAAA såååklaaaart måste vi ses igen. Du är en fantastisk person <3 stor kraaaam

  • Tina ME

   Så söt du är, jag kan bara säga detsamma! Du är underbar och jag är så glad över den här helgen och att jag fick umgås med dig och alla tjejerna <3. Vi ses och hörs! Kramar i massor! //Tina

 • Home2tiny

  Så synd att jag inte kunde komma, hade varit så kul att ses. Förhoppningsvis blir det en ny träff framöver. Ha en härlig dag. Kramisar Tina

  • Tina ME

   Ja, det var så synd att du inte kunde vara med, jag hade så gärna velat träffa dig! Men det blir fler tillfällen hoppas jag, det får vi se till. Ha en fin kväll Tina. Kramar!!!

  • Tina ME

   Tack detsamma Lena! Håller med dig, det var det enda som var synd att man inte han prata med alla så mycket man ville. Vi får ta igen det nästa gång, eller hur? Hoppas att du också har en fin kväll! Kramar //Tina

  • Tina ME

   Hej Anneli, Jaaa det var jättetrevligt och det var ett härligt gäng tjejer som var med. Nästa gång får du hänga på! Ha en fin kväll och en en härlig helg! Kramar //Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *