EN NY PLÅNBOK…

Det här var verkligen på tiden… Jag har haft en gammal rackare till plånbok som hade sett sina bästa dagar för väldigt länge sedan. Trots att den har varit trasig länge och trots att den var alldeles uttänjd av alla kvitton (så uttänjd att när jag tömde den på kvitton blev alla fack så stora att korten trillade ur) så har jag släpat omkring på den. Hur svårt kan det vara att ta tag i ett plånboksköp! Konstigt…
Men nu mina vänner, så har det då äntligen hänt. Jag slog till på en rejäl sak från Michael Kors och vi trivs så himla bra ihop. Jag kan lätt hitta den i väskan och den har många fack med plats för både det ena och det andra och det är ju alltid bra :-).
Den här veckan blev det tyvärr några dagars bloggpaus. En vanlig jobbvecka har passerat och kvällarna vet jag faktiskt inte vart de har tagit vägen. Jag tycker att jag mest går upp på morgnarna och sen går jag och lägger mig igen och allt däremellan bara susar förbi. Är det bara jag som känner så? 
Hoppas att ni har haft en bra vecka!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
BEEF YAKINIKU…