Mode

EN NYPA FRISK LUFT PÅ LUNCHEN OCH ÄNDRADE PLANER…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Ellos och Gina Tricot.

Hej allesammans!

Vi brukar ta en liten runda runt kvarteret på lunchen om dagarna för att få komma ut och få lite dagsljus och luft. Idag passade jag samtidigt på att hämta ut lite grejer som jag skickat efter. Bland annat så hämtade jag ut den HÄR men tyvärr, den får åka tillbaka för M var för liten för mig i den här modellen. Såg att den finns kvar i L men nu kan jag inte längre få fram ett så bra pris som jag fick sist så då får det vara.

Istället behåller jag den här dunkappan som finns HÄR. Jag har ju spanat på den länge och till slut så kunde jag inte låta bli. Jag trivs superbra i den. Varm, tjock och gosig.

Vad gäller ändrade planer så har vi nu bokat av vårt julbord på Stallmästaregården på julafton. Det är ju så förbaskat mysigt där och de har verkligen gjort alla möjliga åtgärder för att anpassa utifrån situationen men det går ju bara inte i år. Det gör ont i hjärtat men vi är lite för många för att det ska kännas rätt. Det är helt enkelt inte läge i år. Så nu accelererar vi upp för nu kommer vi att fira jullunchen här hemma hos oss istället. Vi måste ju fixa julgran och hela faderullan nu när vi kommer att ha småstjärnorna här. Kvällen kommer vi att fira hemma hos Jacob & Linda.

Jag var förbi smårstjärnorna nu mot kvällen och Loa är sjuk taggad för att det ska komma en tomte på julafton. Men Majken hon börjar darra på läppen så fort det kommer på tal. ”Jag tycker inte om tomten. Jag tycker att han är så läskig” var hennes kommentar när jag frågade om de ville att tomten skulle komma i år. Vi får väl se hur vi ska lösa det här…

I morgon är det fredag och jag ser så mycket fram emot helgen. Vi ska smida julplaner och det känns extra mysigt i år när man inte har så mycket annat att sysselsätta sig med.

Vi hörs!

KRAM!

4 Comments

 • Ulrica

  Jag tycker så himla synd om alla restauranger, och med de nyaste restriktionerna får dom det ännu tuffare.
  Med det sagt så har jag 100% förståelse för att ni bokade av, det hade jag också gjort när man är lite för stort sällskap <3.
  Jag tror att ni kommer att få det supermysigt hemma istället!!
  Och lilla godingarna då.. ni får gnugga geniknölarna och hitta på något sätt för att tomten kan komma utan att lilla Majken blir rädd <3 <3 <3

  • tiname@live.se

   Ja, jag lider med alla som driver restauranger. Jag har flera kompisar som har det otroligt svårt nu. Vi kommer att få det mysigt hemma också precis som du säger och vi får lösa det där med tomten så att hon inte blir skrämd för livet lilla Majken :-). Kram //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *