EN PRISVÄRD MASCARA…

Posted on

Inlägget innehåller reklamlänkar till Kicks.

Jag vet att jag har tipsat er om den här fantastiska mascaran tidigare men den tål att tipsas om igen. Den har verkligen ett bra pris och är precis lika bra som de som kostar flera hundra. Jag kan absolut lägga mycket pengar på produkter om de är riktigt bra men det finns ingen anledning att betala en massa pengar om man inte behöver. Så när jag köper mascara så blir det alltid dessa… om de finns i lager vill säga. De tar ofta slut men nu såg jag att de kommit in igen. HÄR hittar ni den vanliga och HÄR hittar ni den vattenfasta varianten.

Puhhh vad varmt det varit här hemma hos oss idag. Det är ingen lek att sitta här inne och jobba och fläkten går på högvarv kan jag säga. Vi gick ner till stranden på lunchen och åt gott men det var lika varmt där. Nu ska jag piffa till mig lite och ta bussen in till Visby. Girls Night Out coming up!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Monika
  augusti 5, 2022

  Tack för tipset, den ska jag testa. Gick in och läste recensionerna och kunde konstatera som vi ofta gjort förut att smaken är som baken delad. Kan ändå tycka det är konstigt att några tycker den förlänger enkelt medan andra inte tycker den förlänger något utan bara kladdar. Jag ska göra en egen bedömning.
  Kram Monika

  • tiname@live.se
   augusti 5, 2022

   Ja, eller hur! Det är ju alltid bra att göra en egen bedömning för vi alla är olika, upplever saker och ting på olika sätt och gillar olika saker. Min upplevelse är att den här mascaran både fyller ut och förlänger och aldrig kladdar eller klumpar sig som så många dyrare varianter gör. Det vore spännande att höra vad du tycker om den, om du testar. Kram //Tina

Previous
EN MYSIG KVÄLL MED NÄRA OCH KÄRA… OCH NU ÄR DET ÖVER…