EN RIKTIGT DÅLIG START PÅ NYA VECKAN…

Vilken tur att det har varit vackert väder idag som vägde upp den dåliga starten på den här veckan. Vaknade i natt av jag fick migrän och även om jag inte har den värsta varianten så hänger det i hela dagen och jag har känt mig så trött och groggy. Det är ju inte så man vill starta en måndag precis. Den kan ju vara trög i vanliga fall menar jag.

För att pigga upp mig så blev det en lunchpromenad längs med stranden och jag fick faktiskt lite vårkänslor. Fåglarna kvittrade och det var ett annat ljus. Det gjorde susen och jag kunde sen producera lite mer under eftermiddagen.

Ikväll har båda ungdomarna varit hemma och gjort oss sällskap vid middagen. Det hör inte till vanligheterna för de har fullt upp med jobb, plugg och kompisar. Precis som det ska vara, eller hur? Mysig kväll!

Nu är det dags för den tråkiga sysslan; att börja packa ihop inför morgondagens resa hem till Stockholm och jag är verkligen sååå redo för några veckors storstadsliv igen.

Vi hörs!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 Comments
 • mamma C
  februari 8, 2022

  Nej, en bättre start på veckan kan man ju få.
  Ha en okej tisdag nu.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   februari 8, 2022

   Ja usch! Tack detsamma! Kram //Tina

 • Ulrica
  februari 24, 2022

  Fantastiska bilder!!
  Nu är det ju ett tag sen så migränen har nog kanske både gått över och kommit igen nån sväng men jag vill ändå säga KRAM för det är så vidrigt med migrän.
  KRAMAR

Previous
SÖNDAGSSOPPA…