VI LÄMNADE ETT VÄLDIGT VACKERT GOTLAND…

Det var så soligt och vackert när vi sent på eftermiddagen packade ihop hemma i Tofta och körde in till Visby. Solen sken över innerstan och Gotland visade sig från sin bästa sida när vi körde ombord. En solnedgång fick vi också på köpet. Resan över Östersjön gick bra; det var ingen sjögång. Vi sprang på några vänner och snackade bort en bra stund så helt plötsligt var vi framme i Nynäshamn. Jag tycker att det är rätt trevligt att åka den här färjan (förutsatt att det inte blåser och gungar). Man sitter bra, det serveras god mat, man kan jobba under tiden om man reser på dagen och alltid springer man på någon man känner. Jag tycker att tiden ändå går rätt snabbt och det är så rofyllt att spana ut över havet. Det blev inte så mycket spanande just den här resan tyvärr eftersom vi reste på kvällen.

Gissa om vi blev glada när vi direkt hittade en parkeringsplats precis utanför vårt hus till vår skitiga bil. Hurra!!! Som att vinna på Triss typ.

Nu är jag så laddad för att vara här i Stockholm några veckor. Vi ska fortsätta att jobba hemifrån helt och hållet till och med sportlovet men någon dag här framöver behöver jag åka in till jobbet för att hämta min nya mobiltelefon, byta lösenord och lite annat fix som man inte kan göra hemifrån. Det ska bli så spännande och roligt. Jag minns inte när jag var där senast.

Dags att gå och sova. I morgon väntar en intensiv jobbdag. Vi hörs!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • mamma C
  februari 9, 2022

  Vilken tur med parkeringen.
  Ha en bra mittiveckandag.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   februari 9, 2022

   Verkligen! Tack så mycket! Kram //Tina

Previous
EN RIKTIGT DÅLIG START PÅ NYA VECKAN…