EN SEPTEMBERKVÄLL I VISBY…

Det här är ju helt galet! Sommaren kom tillbaka igen. Så himla härligt och det är bara att passa på att njuta så mycket vi bara kan av sol och värme. I morgon skall det bli 20 grader och sol igen. Bara att tacka och ta emot. Samma väder skall det bli torsdag, fredag, lördag och söndag. Tänk, det kanske blir en sväng till stranden i helgen. Det vore i så fall unikt. Stranden i september… helt galet men just idag väljer jag att köra strutsen för det här är ju inte normalt på något sätt. Klimatet är inte vad det skall vara och det gör mig faktiskt bekymrad…
Men i kväll när jag tog en kvällstur i stan så njöt jag av allt det varma och vackra!
Den lilla gamla, gamla, gamla brandstationen på Klinttorget är ju helt underbar!
Kärleksporten
Studentallén
Kruttornet i bakgrunden.
Fiskargränd och domkyrkan.
 Almedalen
Almedalsbiblioteket
Vilken skön kväll vi har haft här i Visby. Det var massor av människor ute och strosade i den vackra varma kvällen och det var många som samlades på strandpromenaden för att titta på solnedgången. 
I kväll har alla våra underbara, älskade ungar åkt till sin respektive pappa och mamma och en vuxenvecka väntar. Den kommer att bestå av mycket jobb och förhoppningsvis en del träning. Till helgen väntar sköna dagar utan några som helst planer.
Ha en fortsatt fin vecka!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
STYV KULING…