Jösses vad det har blåst nu i ett par dagar; kalla ruggiga vindar. Och idag slog hösten verkligen till med full kraft. Det har varit en blandning mellan soliga stunder och kraftiga regnskurar hela dagen. Just sådana här dagar har jag kanske inte direkt längtat efter men så länge man kan få vara inne så är det ju rätt ok. 
Det var inte många som badade på Kallis idag… fast det sägs att det skall bli vackert väder och varmt igen, kanske redan fr om i morgon så då lär det nog vara folk på bryggan igen.
Jag är vääääligt glad över att jag var en av dem som inte behövde ut och åka båt idag. Det är nackdelen med att bo på den här ön; att det är så väderkänsligt så fort man skall ta sig härifrån eller hem igen. Tur för ön att den är så vacker så att man nästan dör en smula varje gång man har varit bortrest och kommer hem igen och inser vilken vacker sagostad vi bor i.
Nu sitter jag här i soffan med en hög magasin framför mig och skall snart hämta en kopp the också. Jag har varit på språng hela dagen och för en stund sen landade jag ner här hemma efter att ha varit med Vendela på föräldrainformation om de datorer som eleverna skall få kvittera ut inom kort. Det är inte klokt vilken skillnad det är från när man själv gick i skolan; nu kvitterar eleverna ut varsin Mac eller en Ipad för att alla skall få bra (och lika) förutsättningar att göra ett bra jobb i skolan. Fantastiskt!
Ha en skön måndagskväll hörni!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
KVÄLLENS…