Allmänt

EN SKÖN KVÄLL PÅ ALTANEN OCH EN SPRUTA COMING UP…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Bagaren & Kocken och Ellos.

Hej allesammans!

Vilka sköna kvällar vi får här på altanen när solen är framme. Det är ju varmt och skönt så länge man är i solen men fasen vad det ännu kan vara kallt när man är i skugga och vinden tar i. Idag tog vi ett glas rose´ när vi packat ihop vår jobbdag och det känns ju så lyxigt att sitta i loungen i solen, sippa lite och kolla i fina magasin.

Vi har köpt lite växter sen sist. Gräs, ett olivträd…

… och en ”Svartöga”. Den här klätterväxten är ju så himla fin tycker jag med ljust gula blommor som jag älskar.

De två stora växterna har gjort sitt så det ska bli något annat där framöver. Vi har lite planer för loungehörnan också så lite förändringar kommer det att bli i år.

HÄR finns liknande rund belysning att ha på altangolvet. Så fint när kvällen kommer.

Blommorna som Per fick av mig på sin födelsedag står sig ännu förutom pionerna som gjort sitt. Nejlikor är verkligen underskattad blomma. Så fin och den håller sig fräsch hur länge som helst. De här har stått i 11 dagar nu.

Vaser på fot är ju så himla fina tycker jag. Den här har jag fått av min syster för många år sedan men HÄR hittar ni en annan som är så vacker.

Vi rundade av kvällen ute med att förbereda middagen i uteköket och ikväll blev det ugnsbakad kyckling med gotländska rotfrukter; svarta, gula och orange morötter samt palsternacka. Så gott!

Och vet ni… i helgen ska jag åka hem till Stockholm för att ta min första spruta vaccin och följa med Vendela på lägenhetsvisningar. Hon ska börja plugga i Stockholm i höst och behöver någonstans att bo. Nu bor hon hos oss när vi är här på Gotland men till hösten behöver hon ett eget krypin och det ska bli så mysigt att hon kommer att bo nära oss och nära sina bröder. Sååå spännande. Jag älskar att gå på lägenhetsvisningar och det är skönt att de har hittat en säker form för det i dessa tider!

Det ska bli riktigt härligt att få komma hem till Stockholm en sväng. Jag älskar ju att vara där också så nu slår jag två flugor i en smäll.

Ha en fortsatt fin vecka!

KRAM!

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *