MINA FAVORITKLÄNNINGAR ÄR ÅTER I LAGER…

Posted on

Inlägget innehåller reklamlänkar till Åhléns.

Hej Hej,

Jag är alldeles sänkt ikväll av allergin så det blev ett sent inlägg. Ögonen kliar, svider och rinner. Näsan rinner också och det kliar i öronen. När jag, Per och Lilly ätit klart middagen så däckade jag i soffan och somnade på en gång. Jag kommer förmodligen att ligga vaken halva natten nu men det gör ju inget för jag är ju faktiskt ledig i morgon.

Men nu ska vi “prata” om klänningarna som blev mina favoriter förra sommaren och som nu kommit in i lager igen. Ni får dock hålla tillgodo med ett par bilder från sommaren som gick eftersom det än så länge är lite för kallt för att svassa omkring i dem här hemma. Tyget är svalt och skönt och fallet i klänningen är snyggt tycker jag. En väldigt förlåtande klänning om ni fattar vad jag menar. HÄR hittar ni den i två olika färger.

Vi hörs i morgon då jag förhoppningsvis är lite mer på hugget.

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Helene
  maj 22, 2021

  Vilka fina somriga bilder på dig🌺här hemma spöregnar det och åskar så man får hålla sig inne men som tur är har vi hunnit med en promenad innan regnet kom😊
  Önskar er en fin helg!
  Kram Helene

 • Ulrica Hållén
  maj 24, 2021

  Usch, raring.. hoppas du mår lite bättre idag <3. Den där jädra pollenallergin ställer till det för så många!!
  Jag som aldrig varit allergisk mot något i hela mitt liv har nu börjat att äta allergimedicin mot pollen men har inte i närheten av de problemen som du beskriver.
  Stackars dig!!
  Klänningarna är supersnygga by the way :).
  KRAAM

Previous
EN SKÖN KVÄLL PÅ ALTANEN OCH EN SPRUTA COMING UP…