EN SKÖN SLAPPARDAG…

Posted on

Hello!

Efter mycket om och men har jag nu fått ut ett inlägg. Alltså jag räknar ner timmarna tills jag ska få tillbaka min dator igen så att allt kan bli som vanligt vad gäller att ladda ner bilder. De tekniska delarna som inte funkar med bloggen kommer jag att få hjälp med och jag är så lättad över det. Förr eller senare kommer allt att bli bra igen.

Idag orkade vi inte göra något annat än att gå ut och handla till kvällens middag och sen har vi legat i soffan och läst. Den här boken är näst på tur och jag har alltid gillat Alex Schulmans böcker. Han är duktig på att skriva, det måste jag ge honom även om jag i grund och botten kan tycka att han ger intryck av att vara en rätt otrevlig typ. Men han har säkert en del goda sidor också där innerst inne… bakom skalet, där han utanför det alltid ska provocera i tid och otid.

Idag kostade vi på oss ett pat feta köttbitar från Erikssons Kött & Charkbod som ligger här i Vasastan så i kväll blir det finmiddag med ett gott glas rött till. Men vi stannar nog kvar i soffan med våra böcker en liten stund till.

Boken hittar ni HÄR.

Ha en fin lördagskväll!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • dianasdrömmar
  oktober 4, 2020

  Låter som en perfekt dag 🙂 kram

  • tiname@live.se
   oktober 4, 2020

   En riktigt skön lat dag… Kram //Tina

Previous
JAG HOPPAS ATT DET ORDNAR UPP SIG…