JAG HOPPAS ATT DET ORDNAR UPP SIG…

Posted on

Hej på er!

Idag är på något bättre humör jämfört med igår. Igår funkade ingenting och allt gick emot mig men jag hoppas att jag ska kunna publicera det här inlägget nu i alla fall. Jag hoppas också på att få hjälp med det som stökar för mig och ikväll kom ett positivt besked; att jag kan få hämta min dator som nu ska vara lagad. Tyvärr så kom beskedet 17.15 och de stängde 17.00 och har stängt lö-sön så jag kan tidigast hämta den på måndag men det verkar om att allt har gått på garantin och det är ju alltid något. Jag hade förväntat mig att jag skulle få “bråka”.

Det börjar mörkna tidigt ute nu. Vi går in i det stora mörkret och just det gillar jag inte. Men jag gillar hösten med alla sprakande färger…

…och doften av brinnande lövhögar. Det finns en viss tjusning över det och alla dofter som hör hösten till.

Vår väg, på landet, på Gotland brukar vara en symfoni av färger i oktober och om en vecka är vi äntligen där igen. Jag hoppas att vi kommer i rätt tid så att vi får glädjas åt alla färger. Vi kommer att stanna i 11 dagar den här svängen och det ska bli skönt att få lite miljöombyte och hämta lite energi. Jag märker att det där med att byta miljö då och då, det är verkligen min grej.

Det är verkligen fullt upp jobbmässigt just nu. I morse vaknade jag av migrän och det brukar komma som ett brev på posten när jag är inne i en intensiv period. Ibland kommer det när jag precis gått ur en sådan men nu kom den mitt i. Ja, det är bara att ta en paus, låta huvudet få återhämta sig och sen upp i sadeln igen. Jag har inte den värsta varianten och är glad över det.

Nu är det fredag kväll och vi har inga större planer för helgen. Söndagsmiddag med ungdomarna som bor här i Stockholm är det enda som är spikat. Ingen av oss orkade laga mat ikväll så det blev Melanders som fick leverera mat till oss; färska räkor, skagenmackor och laxrullar med allt möjligt gott innehåll i. Det blir en skön kväll!!!

Vi hörs!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments
 • Mamma C
  oktober 3, 2020

  Vi hade vår första höststorm här igår. Men det är mest sand som yr inte några vackra löv i olika färger.
  Ha en bra lördag.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   oktober 4, 2020

   Ja stormarna i Spanien är lite annorlunda än här i Sverige… Tack! Ha en fin uppstart på nya veckan. Kram //Tina

 • Christina
  oktober 3, 2020

  Det är verkligen vackert ute nu med alla färger, skönt att det löser sig bra med din dator , ha en skön helg med vila och lugn. Skönt att inte ha något inpalnerat ibland . Kram Christina.

  • tiname@live.se
   oktober 4, 2020

   Visst är det! Tack det har varit en lugn och skön helg. Vi har inte gjort just någonting. Ha en fin uppstart på nya veckan. Kram //Tina

 • Lena - gott för själen
  oktober 3, 2020

  Nu håller jag tummarna att allt trillar på plats och funkar när du väl får möjlighet att hämta datorn!

  Ha en fortsatt skön helg!

  Kram Lena

  • tiname@live.se
   oktober 4, 2020

   Tack Lena! Jag ska få hämta den i morgon. Längtar!!! Kram //Tina

Previous
INGENTING FUNKAR OCH JAG ÄR SÅ FRUSTRERAD… MORR…