Allmänt

EN SKÖN SÖNDAG OCH EN VIKTIG PRYL HAR FLYTTAT IN…

Inlägget innehåller en reklamlänk till Cervera.

Hello!

Vad hände här då… helgen bara försvann. Den gick alldeles för fort även om vi fick en väldigt skön söndag. Jag hade kunnat tänka mig en ledig dag till. Igår blev det också en eftermiddagsfika framför öppna spisen med den godaste bullen i stan.

Lillebrors bageri på Rörstrandsgatan är det bästa bageriet här i Vasastan enligt mig och det är det tydligen fler som tycker för det är alltid en jättelång kö utanför. Inte bara i pandemitider. Här stod jag och frös igår för fy så kallt det är ute nu. Jag tyckte jag hade klätt på mig ordentligt och blivit varm under promenaden vi tog innan men det gick snabbt att bli kall när jag stod still.

Men titta vad har vi här då…

… en riktig snygging, eller hur? Vi har länge tänkt att vi skulle köpa en brandsläckare men det har inte blivit av. Men vi slog till inför julen och vi hittade denna HÄR. Det är ju fint att man kan ha en sådan här viktig grej framme som en inredningsdetalj också. I huset på Gotland så har vi en klassisk röd som vi gömmer bakom soffan för att den är så anskrämlig.

Idag har vi flyttat ut bilen till Råcksta så nu har vi alla fall en egen parkeringsplats även om den ligger en bit iväg. Tanken är att vi ska jobba oss närmare här hemma i takt med att vi landar ner i hur mycket vi kommer att nyttja den och vad vi är villiga att betala. Ju närmare innerstan desto dyrare så klart. Nu betalar vi 500 kr/månad för en bra garageplats. Här runt omkring där vi bor kostar garageplatserna 2000-3500 kr/månad. Det blir mycket pengar på ett år som man kan göra mycket annat roligt för.

Nu är det dags att påbörja middagen här. Hemmagjorda hamburgare blir det idag.

Vi hörs!

KRAM!

4 Comments

  • Lena - gott för själen

    Vilket kap, 500:-/månad för en garageplats. Vi betalar 550 för garageplats (=tak men öppna väggar) och dottern som bor 1,5 längre från centrum betalar 600:- för parkeringsplats!!! Och det är ju i Enköping!!! Men jisses 2-3,5 tusen!!! Förstår att man drar sig för den kostnaden.

    Kram Lena

    • tiname@live.se

      Ja 500 kr är ok men då ligger den också en bra bit ifrån oss. Men vi kommer bara att använda bilen på helgerna så då gör det inget om den står långt bort. Vi kan ta tunnelbanan dit. Det går snabbt och parkeringshuset ligger precis utanför ingången till tunnelbanan. När man kör dit är det raka spåret här hemifrån oss. Vi får se vad vi är beredda att betala framöver. jag kan tänka mig att vi vill ha den närmare. men 300 kr… det vetitusan. Kram //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *