Mode

DAGENS TIPS…

Inlägget innehåller reklamlänkar till H&M, Ellos och MQ MARQET.

Hej Hej!

Hur har ni det i vintervädret? Här i Stockholm har det toksnöat hela dagen och det var längesen jag sett så mycket snö här i stan. Per har varit ute på en löprunda; fattar inte hur han vågade men jag tordes inte gå ut idag så det fick bli ett yogapass istället. Skönt det med. Längtar tills det blir barmark igen så att jag kan få gå avslappnat ute igen. Jag som har lätt för att snubbla i vanliga fall känner mig något orolig just nu när det dessutom är halt.

Jag tänkte jag skulle tipsa er om lite nyheter som kommit in i butikerna. Man träffar ju inte så mycket folk nuförtiden så varför ska man egentligen köpa nya kläder nu när man bara träffar andra när man har varma ytterkläder på sig och ingen ser vad man har under men jag tänker så här; att det är som när man har fina underkläder på sig. Då känner man sig fin även om det inte syns och när det väl lättar så vill jag ha lite nytt som väntar här hemma för jäklar vad jag ska umgås med folk då. Då gäller det att ha ett litet lager hemma som ligger på vänt.

Klänningen är så himla fin och den hittar ni HÄR. Kjolen finns HÄR.

Slipovern finns HÄR. Galet snygg med en vit långskjorta till.

De här mysiga tröjorna finns HÄR och HÄR.

Och kolla in den här toppen… hur fin! HÄR finns den. Jag måste också slå ett slag för den här långa skjortjackan som jag klickade hem häromdagen. Alltså, jag är så nöjd. Så fin och så skön. Den kommer att bli min vapendragare i vår. HÄR beställde jag den.

Vad händer annars i veckan? I morgon ska jag träna styrka eller så ska jag våga mig ut på en power walk med broddar. Dagsformen får avgöra. På torsdag ska jag åka till jobbet på Arlanda för fösta gången på flera månader. Jag ska byta lösenord på datorn vilket vi måste göra på plats och jag ska lämna över lite grejer. Det känns ju jättekonstigt. I helgen fyller vår fina Jacob år så något slags firande blir det säkert också.

Ha en fortsatt fin vecka så hörs vi!

KRAM!

14 Comments

 • Kia

  Fina klädtips. Roligt att jag precis beställt och fått hem slipovern från HM…jättefin och snygg på 🤗😍🤩. 🥰

  • tiname@live.se

   Hej Elin, Min långskjorta köpte jag på Åhléns. Tyvärr är den är slut men jag minns att jag gick ner en storlek eftersom de ofta är oversized (det brukar stå i beskrivningen så det är ett tips om man inte vill att den ska vara allt för stor. Kram //Tina

 • Helene

  Jätte fina kläder måste erkänna att jag längtar till våren även om det är mysigt med snön speciellt när solen tittar fram.
  Du som tycker om att promenera borde skaffa dig ett par icebugs min bästa investering är inne på fjärde säsongen och skulle inte klara mig utan😃
  Kram från Helene💕

  • tiname@live.se

   Ja nu kommer det in så mycket fint. Vad roligt att du nämner det för jag har kollat på Icebugs. Det är nog dags för mig att också investera i ett par nu tror jag. När det blir så här mycket snö så är det ju helt hopplöst. Ha en fortsatt fin onsdagskväll! Kram //Tina

 • Inger

  Tack för klädtipset. Kjolen hemklickad direkt. Har även den leokjolen från lindex. Tror du också har den
  Älskar Leo
  Kraaam Inger

  • tiname@live.se

   Vad roligt att du gillade kjolen! Ja det stämmer. Leokjolen från Lindex har hängt med i några år nu. Jag tröttnar aldrig på den. Vad roligt att du också har en. Kramar tillbaka till dig//Tina

 • Maria

  Ett tips till dig är att skaffa IceBugs! Det bästa, bästa som någonsin hänt min skogarderob! IceBugs är sköna, varma, bekväma på alla sätt och dessutom har dom ett helt gäng med ståldubbar i sulan. Det är så himla underbart skönt att kunna gå helt obehindrat på isiga trottoarer och kunna glömma alla obekväma, gammaldags broddar. Googla IceBugs, lovar att du kommer älska dom!

  • tiname@live.se

   Tack, jag har kollat på dem nu den senaste tiden och det måste nog bli en investering i ett par Icebugs. Det verkar vara många som uppskattar dem. När man är mycket ute och går så är det nog ovärderligt. Tack för att du tipsar om dem. Kram //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *