Allmänt

EN ”SNEAK PEAK” PÅ BILDER FRÅN NORDVÄSTRA GOTLAND…

Hej på er!

Idag har jag haft min permitteringslediga dag och jag bestämde mig tidigt för att dessa dagar skulle ägnas åt bloggen. Jag har ju två delar kvar av min Gotlandsguide; nordvästra Gotland och inlandet så jag passade på att åka norröver igen och fotografera lite till guiderna och njuta av det vackra, varma vädret. Så här får ni en ”sneak peak”.

Den första bilden kommer från Bläse och ser ni udden långt där borta på andra sidan? Där var jag också idag. Hallshuk heter den platsen.

Men först var jag tvungen att åka tillbaka till Blå Lagunen i Ar och njuta lite av det somriga vädret. Alltså det var så galet vackert och fint här idag. Vattnet var alldeles turkos och klart. Om jag badade… svar nej! Badkruka de luxe ha ha…

Jag åt en sen lunch vid Bläse kalbruksmuseum som ligger alldeles i närheten med den här vackra utsikten.

Som avslutning på dagen tog jag mig till Hallshuks fiskeläge och körde upp på berget med riktning tillbaka till Kappelshamn. En liten väg med magisk utsikt. På andra sidan viken till höger i bild ligger Bläse där jag var på bilderna innan.

Nu är det grillat på gång så det är dags att runda av. I morgon kväll ska vi på en efterlängtad invigning. Återkommer om det!

KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *