Mina dagar

EN STRÅLANDE SÖNDAG…

Heeey!

Nu är jag glad som en lärka igen. Solen skiner och himlen är klarblå. Tjoohooo det behövde vi!
Jag tittar bara in en snabb sväng för att säga hej. Vi är på väg ut i det vackra vädret. Vi har några ärenden att fixa och ska ta en promenad ner på stan. Igår var vi och köpte upp oss på ett fång blommor från torghandlarna på Odenplan och man får verkligen hur mycket som helst för pengarna. De vi köpte till advent stod i nästan två veckor så det är prisvärt. Ibland kan man ha lite otur men det kan man ha i en vanlig blomsterhandel också men de är aldrig kinkiga om man man vill ha en ny bukett för att den man köpte inte höll måttet.

I eftermiddag ska vi tända det 3:e ljuset, dricka glögg, äta lussebullar och fira in 3:e advent sådär mysigt som man bara kan och sen är det dags att avrunda den här söndagen för att gå in i sista veckan innan jul.
Ha en riktigt fin 3:e advent ni också!
KRAM!

2 Comments

 • Anna

  Hej vackra fina Tina <3
  Lämnade huvudstaden för ett par timmar sedan då vi varit o hälsat på lillebror o hans familj i helgen <3 Min broson fyller 1 år den 27 dec så vi har firat honom lite i förskott eftersom vi är på andra breddgrader då.
  En helt underbar bukett du har där! Vissa blommor håller verkligen hur länge som helst! Jag var på en workshop med en tjej som startat Blombruket, så intressant för hon säljer snittblommor online och man kan få dem levererade hem till dörren!
  Tänkte att jag redan nu önskar dig en magisk jul och nyår vännen <3
  Lär ha fullt upp till vi åker :)) Angenämt liksom;)
  Njut, må gott och ta hand om dig <3
  Varma kramar Anna

  • tiname@live.se

   Åhhh hej härliga goa du<3
   Tack för din långa fina kommentar! Vad härligt att ni hann med en liten stockholmstripp och firande innan ni far iväg på er nästa tripp. Vad skönt för er med sol och värme och jag hoppas på att få se härliga uppdateringar och bilder från er resa. Vi får vänta lite till på vår; till i mitten på februari. Vad lyxigt att få blommor hemlevererat till dörren. Det finns säkert här i Stockholm också men jag har aldrig testat. Ha nu en riktigt fin jul- och nyår ni också och framförallt en ljuvlig och härlig resa. Njut sådär mycket som bara du kan fina vännen Anna <3. Stor KRAM!!!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *