NU RÄCKER DET TYCKER JAG…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Adlibris.
Hej hej!
Tycker inte ni som jag att det räcker nu med regn? Så här kändes det idag när jag gick över S:t Eriksbron och det regnade på tvären. Vad har vi gjort för ont som förtjänar det här? Det regnar ju dag som natt utan uppehåll. Det går väl an om man bara ska förflytta sig och kan ha ett paraply i handen men när man ska köpa julklappar och samtidigt ska bära och kånka på kassar ja då kan jag bli lite lätt kinkig…
Idag var jag uppe tidigt och gick till salongen för att fixa naglarna till jul och sen blev det en sväng på stan. Shoppinglyckan var inte särskilt god idag tyvärr. Jag var inte alls på humör så vi gick hem igen och nu ska jag börja på en av dessa böcker som du hittar HÄR och HÄR. Jag är inne i ett läsmood igen och det är väl det enda positiva med det här regnandet att man inte är så sugen på att vara ute mer än vad man måste.
Ha en fin lördag!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Mamma C
  december 15, 2019

  Inget vidare väder precis.
  Kram Carin

 • tiname@live.se
  december 17, 2019

  Nää nu räcker det. Solen tittade fram en snabb sväng i söndags men nu är den borta igen. Hoppas att ni har fint väder i Spanien. Kramar //Tina

Previous
HUR DET SÅG UT TILL ADVENT I VISBY…