Allmänt,  Inredning,  Mode

EN TUR TILL FÄRINGSÖ… OCH NÄR MAN GÖR NÅGOT MAN INTE GJORT PÅ 30 ÅR…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Lindex och Ellos.

Ja, här står jag hemma på vår gata med ett fånigt leende på läpparna. Ni som följer mig på Instagram (@tiname_insta) har nog redan sett på Stories vad som finns i min kasse och som gjorde mig så glad. Vi gjorde nämligen en liten utflykt till Färingsö idag för att kolla in keramik som passerat förbi på Facebook.

Glad är jag också över mina nya svarta byxor som jag hämtade ut igår. Höga i midjan, vidd i benen och så sköna. HÄR hittar ni dem.

Det var lätt att hitta till Form från Skå men trots det så lyckades vi köra lite fel. Jag hade inte läst innantill tillräckligt… Ut förbi Drottningholm och vidare ut till Färingsö, förbi macken så är man framme.

Eva Bergvall, denna trevliga keramiker som berättade att…

… hennes farmor var en mångsysslare inom hantverk och att askan från hennes äppelträd är en del av glasyren i Evas keramik. Så fint ju!

Så mysigt att strosa runt i den lilla kombinerade verkstan/butiken och spana in alla grejer.

Älskar alla mustiga färger!

Och här de! Muggarna som fick följa med oss hem. Visst är de fina?

Jag har druckit en kopp kaffe ur en av dem alldeles nyss. Ja ni läste rätt… jag drack kaffe… och vet ni… det var första gången jag drack kaffe på 30 år! Jag slutade eftersom jag inte mådde bra av det. Jag drack alldeles för mycket och då slutade jag tvärt och började dricka te istället. Vad jag tyckte om det? Njae… det kändes ungefär som när jag försöker lära mig att dricka öl fast tvärtom. Den första klunken smakade rätt gott men så fort det svalnade lite… not so much. Men man kan ju faktiskt drick te ur de här muggarna också tänker jag.

Andra muggar som jag också tycker är så fina finns HÄR.

Så ett litet tips om ni vill göra en liten utflykt strax utanför Stockholm.

I övrigt så har vi en lugn och skön helg utan några större planer förutom i morgonkväll då vi ska umgås med Johannes och Viktoria. Lite städ och röj ska det också bli innan dess för det är verkligen välbehövligt.

Ha en fortsatt skön lördag. Vi hörs!

KRAM!

6 Comments

 • Monika

  Som jag skrev på stories, så fina muggar. Jag är ingen kaffemoster men lite kaffe dricker jag, 2-3 koppar per dag och aldrig påtår. Tycker inte det är så gott men till skillnad mot dig mår jag bra av kaffe, därav intaget. Te tycker jag om men dina fina muggar är för små för te tycker jag.
  Kram Monika

  • tiname@live.se

   Tack! Ja, jag blev alldeles förälskad i dem. Det blir nog inget mer kaffe för mig känner jag. Jag drack mitt morgonte i dem idag och det gick alldeles utmärkt. De sväljer mer än man kan tro och man kan ju ta en påtår även när man dricker te :-). Kram //Tina

 • Mamma C

  Oj, så mycket fint det fanns. Måste ha kliat i fingrarna och inte vilja ha allt.
  Jag älskar kaffe och har svårt för te om det inte är rött te.
  Kram Carin

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *