Allmänt

AW MED KOLLEGORNA PÅ LÅDAN…

Men åh så skönt med fredag och att få ha en hel helg som väntar. Var uppe i ottan i morse för att åka till Arlanda på en massa möten och känslan när man sitter på tåget på väg hem efter sista jobbdagen för veckan är ju så förbaskat skön. Per hade förberett kvällens middag så det var bara för mig att gå direkt hem när jag kom fram till Odenplan.

Igår mötte jag upp några av mina kollegor och två fd kollegor på Lådan. Jag har skrivit om Lådan i ett tidigare inlägg och då skrev jag så här: ”Lådan är en svensk version av en amerikansk ölhall med 20 olika tappkranar med bärs. Naturligtvis har de även vin och sprit i form av naturvin och drinkar baserade på grejer från småskaliga svenska destillerier. Maten är av typen streetfood och tillagas från grunden av bra råvaror och lokalen är sådär rå, enkel och ruffig som jag gillar. Har ni inte varit här tidigare så tycker jag att ni ska sladda förbi vid tillfälle. Luntmakargatan 63 här i Stockholm är adressen.” Ett perfekt AW-ställe!

Jag älskar att hänga med det här gänget. Otroligt kompetenta och professionella men med en stor portion självdistans och humor. Vi har aldrig tråkigt en sekund när vi är tillsammans och jag är så lyckligt lottad som får ha dessa i min tillvaro. För övrigt så har vi världens bästa chef som låter oss ta fullt ansvar, ger oss den frihet vi behöver för att forma vår egen arbetssituation utifrån våra mål och individuella förutsättningar, och som alltid finns där när vi behöver henne. Jag är lyckligt lottad som har en arbetsplats i form av en flygplats som sprudlar av energi och glädje, intressanta arbetsuppgifter, fantastiska kollegor och en grymt bra chef som ser till att få ut det bästa av oss genom att vara lyhörd för vad vi behöver för att leverera som bäst.

Lokalen är enkelt men mysigt inredd.

Man beställer via en QR-kod, betalar med kort eller Swish och hämtar själv upp mat och dryck när man får ett SMS om att det är klart.

Maten är såååå vällagad och god!

Nu ska vi laga middag här hemma och sen blir det en kväll i TV-soffan. Vi ser fram emot både Bergfeldt och Biancas program. Båda är så grymt duktiga på olika sätt och har helt olika profil. Jag är så glad för Biancas skull att hon får så mycket positiv respons på sitt program efter allt ifrågasättande och hat som hon fått ta emot. Hon är kvick i tanke och replik, är modig och driven och har varit smart nog att satsa på det som just hon har fallenhet för. Jag är så trött på att det finns de som tycker att om man har en akademisk utbildning då är man intelligent och lyckosam. Bianca var smart nog att tidigt inse att hon kanske inte skulle satsa på att bli ingenjör utan utveckla den kreativa sidan hon har. Det gjorde hon rätt i och idag gör hon det hon älskar, hon är ekonomiskt oberoende vid ung ålder och skrattar hela vägen till banken. Fler borde kanske följa den väg som man har fallenhet för i stället för att leva upp till andras förväntningar. Jag tror att det är de som inte följt sin egen inre kompass som är avundssjuka och som sprider en massa skit. Om man inte gillar det hon gör så behöver man ju inte följa henne eller se hennes program. Det är ju inte svårare än så.

Oj, det blev en lång utläggning…

Ha en fin fredagskväll och en skön uppstart på helgen!

KRAM!

4 Comments

  • Monika

    Vi tittar också på Carina Bergfeldt. Jag gillar generellt såna där soffprogram med gäster och Carina gör det så bra. Oberoende av vad det är för gäst får hon fram det bästa ur dem och tar ingen plats själv. Tittar också på Hellenius hörna på söndagarna. David är raka motsatsen till Carina, himlar med ögonen, grimaserar, skrattar etc, dvs försöker ta plats själv istället för att låta gästerna glänsa. Biancas program har jag inte tittat på.
    Kram Monika

    • tiname@live.se

      Jag gillar alla tre och de har helt olika profil på sina program. En del är livligare än andra :-). Kram //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *