Mina dagar

EN UNDERBAR MORGON…

Så här såg det ut när jag gick till jobbet i morse. Det är ju så vackert så att man nästan dånar av… Blå himmel, sol, nästan vindstilla och en liten segelbåt i blickfånget bakom takåsarna. Det är nästan löjligt fint, eller hur? Om ni inte har varit på Gotland, i Visby så måste ni åka hit. Den här tiden på året är allra, allra bäst tycker jag. Det är fortfarande rätt få turister som letat sig hit men mycket har vaknat upp ur sin vintervila och när solen är framme så är det magiskt här på ön.

Jag skulle också önska att det fanns någon slags magi över att packa men den lyser med sin frånvaro. Resväskan är framme men innehållet måste ännu styras upp och det är väl för himla trist. Det som är positivt är att vi får ha med 30 kg i resväskan och hur bra är inte det då!!! Det är ju ungefär där jag brukar ligga i vanliga fall och det brukar bli dyrt…
Förutom att det är trist att packa så är det mesta under kontroll. Det mesta är fixat inför uthyrningen och de tillfälliga gästerna som skall bo i huset när vi är borta kommer i morgon. Ibland är det en fördel att bo i Visby så här års för huset behöver aldrig stå tomt :-).
Ha en fortsatt fin tisdagskväll!
KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *