Mina dagar

VÅR UTSIKT FRÅN OCH MED IDAG…

Nu ha vi landat in här på O.B.C i Makrigialos på Kreta och så här fint bor vi kommande vecka. Vi har poolen precis vid vår altan så det är bara att öppna dörren och glida rakt ner i plurret. Precis nedanför ligger havet och stranden så utsikten från vår suite går inte av för hackor.
Det är hur varmt och skönt som helst och som jag har längtat efter det här. Uppskattat! Något annat jag uppskattar just nu är Charter. Charter som nästan har blivit ett skällsord men det är ju ett fantastiskt påfund när man är en stor familj som är ute och reser. Vi fick ha 30 kg var i bagagevikt, vid Heraklions flygplats mötte Vingvärdar upp och vi fick våra rumsnycklar och blev incheckade direkt under tiden vi väntade på bussen som sen tog oss till Makrigialos. När vi kom fram var det bara att gå direkt till vår suite, byta om och avverka både pool och strand. Inget jagande efter transport till hotellet och inget köande för att få checka in. Smidigt!
I kväll har vi tagit en promenad ner till den lilla hamnen här i Makrigialos och ätit en god middag; Souvlaki, Kalamares och annat gott och nu är vi så trötta efter att ha påbörjat den här dagen vid 04.00 tidigt i morse.
Nu Zzzzz…
KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *