EN VÄXT MED TÅLAMOD OCH DET DÄR MED ATT GÖRA MYSIGA SAKER I NOVEMBER…

Hej Hopp!

Jag vet inte vad ni tycker men jag upplever att november bara har swishat förbi. Det är ju bara några dagar kvar till advent och det känns helt overkligt. Jag har tänkt att jag numer har så mycket tid att förbereda, fixa och dona här hemma nu Covid-tider men jag förstår inte vart jag gör av all tid för nu är det precis om vanligt; att jag känner att jag ligger efter.

Något jag också skulle ha gjort länge men som bara inte blivit av är att köpa en ny kruka till en av våra gröna växter i vardagsrummet.

Ja ni ser… den har det lite småtrångt. Men den klagar inte. Den här växten är verkligen den tåligaste av de tåligaste för den klarar hela somrarna utan vattning och behöver knappt varken plats eller jord. Den perfekta växten för mig med andra ord.

Men nu måste jag göra slag i saken och fixa en större kruka för det här ser ju inte klokt ut.

Idag har jag varit och tagit ett antikroppstest. Jag hade ju starka antikroppar under sommaren men det ska bli intressant och få se om de är kvar eller försvunnit för det har ju nu gått åtta månader sedan jag var sjuk. Jag ska få svar inom 10 dagar på 1177. Inte för att jag kommer att känna mig säkrare om det skulle visa sig att jag har de kvar för man vet ju aldrig när de försvinner. Jag är mer nyfiken på hur länge de kan finnas kvar och när det nu fanns massor av lediga tider för provtagning här runt omkring så passade jag på.

Då var det dags att fundera över vad som ska bli kvällens middag. Hur är det med er, har ni liksom vi kört fast vad gäller att hitta på rätter till middagen? Vi har avverkat alla favoriter om och om igen så nu är de snart inga favoriter längre och vi har även varit superduktiga på att hitta på nya rätter. Det märks verkligen att man lagar mat och äter mest hemma nu. Precis nu bestämde vi spontant att det får bli en bit oxfilé med ett glas rött till. Det tycker vi kan passa fint en mörk tisdag i november. Visst!

Tidigt i morgon ska vi också iväg på något mysigt. Det gäller att fylla november med så mycket positivt man bara kan.

Vi hörs!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Mamma C
  november 24, 2020

  Det är nog därför den heter garderobsblomma 😉.
  Oxfilé och ett glas rött är inte dumt alls.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   november 25, 2020

   Ja just så heter den ja. Det hade jag glömt. Verkligen passande :-). Den middagen satt fint igår! Kram //Tina

Previous
MÅLET FÖR DAGEN VAR SKROTEN…