Allmänt,  Mode

MÅLET FÖR DAGEN VAR SKROTEN…

Inlägget innehåller reklamlänkar till H&M.

Hej på er!

Här står jag redo för en promenad ner till Nya Djurgårdsvarvet och Skroten. Igår regnade det ju mest hela tiden och vi rensade i klädkammaren för glatta livet men idag var det soligt och då passade vi på att ta en promenad på Djurgården.

HÄR hittade jag min polotröja i grått till ett strålande pris. Eftersom jag älskar polotröjor passade jag på att köpa upp mig på ett helt gäng i olika färger. HÄR finns liknande fuskskinnbyxor och HÄR hittar ni min svarta bomberjacka.

Mina boots kommer från Lemon Jelly och min väska är en gammal vapendragare från Bridge. Den köpte jag när jag var 20 år och den blir aldrig omodern. Jag kommer ihåg att jag hade sparat som en tok för att ha råd med den och jag intalade mig att den var klassisk och att jag aldrig skulle tröttna på den. Och precis så blev det. Den har hängt med i vått och torrt under alla år. Jag har en plånbok också från Bridge men den har jag lagt i någon av våra hundra kartonger som vi har magasinerat. Den skulle ja så gärna vilja hitta nu.

Så härligt med sol även om det blåste friskt på Djurgårdsbron.

På andra sidan kunde man köpa sig något varmt att äta och dricka men vi promenerade vidare längs med vattnet…

… förbi den gamla spårvagnsdepån.

Om man går in bakom Gröna Lund på Lilla Allmänna Gränd så kommer man så småningom fram till Nya Djurgårdsvarvet. I en liten trång gränd så finns ett jättemysigt ställe som heter Skroten och här brukar vi landa in ibland när vi promenerat runt på Djurgården. Nu var det längesen vi var där men vi tänkte att vi kollar om det känns bra att vara där vilket det gjorde. Man kan sitta ute också vilket en del valde att göra men vi valde att sitta inne.

Här man man fika och äta enklare rätter och allt som finns på Skroten är också till salu.

Som jag längtat efter deras fisksoppa. Den är så himla god!

Behöver man något till hemmet med marint tema så är det hit man ska gå.

Sen vände vi hemåt och då hade det redan börjat att skymma. Det tog sen inte många minuter innan det var mörkt. Men… nu är det bara några veckor kvar sen vänder vi mot ljusare tider igen. Härligt ändå, eller hur?

Men först ska vi mysa in oss i mörkret med advents-, jul- och nyårsfirande även om det blir ett annorlunda år för många i år. Nu ska snart Stefan Löfven prata igen också och jag undrar bara över om hur mycket skäll han ska dela ut den här gången. Jag tror att det är rätt höga odds på att han kommer att ge alla som kämpar beröm ikväll. Han kommer nog inte heller att ingjuta lite hopp till svenska folket tyvärr… och det är synd för är det något vi behöver just nu så det precis det.

Nu väntar en ny vecka runt hörnet. Vi hörs och ses!

KRAM!

9 kommentarer

 • Eva Sandgren

  Vad roligt att du har en väska från The Bridge och som du har haft länge. Jag har också en plånbok därifrån som jag fick i present när jag fyllde 20 år och har använt den sedan dess. Plånboken blir bara vackrare och vackrare med åren. Tänk vilken kvalité ändå. Hoppas du hittar plånboken.

  Kram Eva

  • tiname@live.se

   Vad roligt att du också har en kärlek till Bridge-grejer! Jag fattar inte varför jag la undan min plånbok. Obegripligt verkligen… Jag håller med dig, de håller år efter år och jag måste ta tag i att rensa alla kartonger som ligger och skräpar i våra förråd. Stor kram tillbaka! //Tina

 • Helene

  Skroten är ett super mysigt ställe, länge sedan vi var där. Sist jag och min vännina promenerade runt Djurgården åt vi lunch hos Monica Ahlberg på Thielska galleriet oxå så gott och mysigt. Idag blev det en långpromenad här ute ”på landet” duggregn och grått men skönt efteråt😊
  Kram från Helene

  • tiname@live.se

   Eller hur! Tack för tips, det måste vi testa när vi är i krokarna nästa gång. Det är nästan som allra mysigast när man varit ute i ruggväder. Då är det gött att få komma in, äta och dricka något gott. Kram //Tina

 • Ulrica

  Vilka underbara bilder, ser verkligen ut som en toppenutflykt!!
  Vet du att även jag köpte en Bridge när jag var i 20-årsåldern.. dock så gick den sönder i en flytt så den fick dessvärre flytta till återvinningen, men jag tyckte om den också av samma anledningar som du.
  Ja du, den där Löfven har lite problem med symboliken och empatin tycker jag nog..
  KRAM Ulrica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *