Mina dagar

ETT AV ALLA VACKRA HUS…

Hej och god morgon tänkte jag skriva men inser att vi precis har passerat lunchtid. Så blir det när man  tar sovmorgon och äter långfrukost…
När vi bodde inne i Visby gick vi ofta förbi det här vackra huset som en gång i tiden var en bank. Sedan dess har det varit och är både det ena och det andra i huset, bland annat lägenheter och det fanns planer på att det skulle bli en stoooor bar på nedre botten men de planerna verkar ha lagts på is.
Hur som helst så blir jag lika glad varje gång jag går förbi och det gör jag ändå rätt ofta eftersom två av våra favoritrestauranger ligger precis bredvid; Surfers skymtar nere till vänster i bild och Amarillo ligger inne på gården bakom huset.

På nedre botten håller Skälsö Arkitekter till och Mats på just denna byrå hjälpte oss att rita vårt lilla hus på landet som vi numer kallar för ”Annexet”. Han var otroligt lätt att ha att göra med och lyhörd för hur vi ville ha det. Vi har varit supernöjda!
Ute skiner solen så idag får det bli en promenad i det vackra vädret. Bäst att passa på innan vi definitivt går in i det stora mörkret.
Ha en härlig lördag!
KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *