NÄR STOCKHOLM TAR ANDAN UR EN…

Hej hej!
Hoppas att ni har haft en bra start på denna söndag!
Idag är det inte lika vackert väder som igår när vi tog oss till Gärdet upp till Djurgårdsbrunn, över bron och sen tillbaka via Djurgården. En frisk långpromenad och när vi sen kom till Djurgårdsbron var det ett magiskt ljus över stan… vilken skymning vi fick! Innan vi kom hem hann det bli mörkt och då var det så skönt att få krypa upp i soffan och kura framför en brasa.
  
Jaume Plensas ståtliga konstverk… 
Han har för övrigt också skapat detta konstverk som vi beundrade när vi var i franska Antibes förra sommaren.
Coola grejer!
Stockholm visar nya sidor hela tiden och igår var det en sån där dag när man nästan tuppar av för att den är så vacker.
Idag ska jag gå ut på stan och köpa mig en mössa och en halsduk. Nu ska det ju enligt uppgift bli rejält kallt och då är det lika bra att jag förbereder mig. Per ska gå på hockey med nästa äldsta sonen ikväll så nu fick jag helt plötsligt en massa egentid också. Vi får se vad jag hittar på. Jag skulle behöva städa i garderoben men jag har några härliga böcker som ligger och väntar så det kommer nog att bli en kamp mellan nytta och nöje.
Ha en riktigt härlig söndag!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Ekenäsliv
  november 18, 2018

  Ja Stockholm är verkligen vackert!
  Hoppas du hittade en fin mössa o halsduk 🙂
  Själv skulle jag rensat garderoben, ääälskar att rensa, det ger mig sånt lugn 🙂
  KRAM Anna

  • tiname@live.se
   november 19, 2018

   Javisst, det blev både en mössa och en halsduk men någon rensning blev det tyvärr inte. Röran finns kvar :-). Kramar!

Previous
ETT AV ALLA VACKRA HUS…