ETT HÄSTHUVUD PÅ PLATS…

Buona Sera!
Sådärja, då har hästhuvudet som jag köpte loss från Freys Hotel när jag var på bloggträff för några veckor hittat sin plats. Där nere i hörnet av vardagsrummet får den sitta så att ingen kan snubbla in i den för den sticker ju ut en bit från väggen. Men vad liten den ser ut där på vår stora vägg. Det är ju en rätt hyfsad takhöjd också som gör sitt till men när jag släpade hem den kändes den gigantisk. Jag älskar verkligen när vi hittar en pryl som har en historia och den här har ju det i dubbel bemärkelse; en historisk häst från ett mysigt hotell och ett minne från en härlig bloggträff med fina tjejer.
Jag hoppas att han kommer att trivas där nere i hörnet… våran Frey!
Måndag igen och i dag efter jobbet har jag varit och hälsat på mina små juveler. Tänk att lilla Majken redan är drygt två månader och Loa han blir bara större och större för varje dag. De här stunderna som man kan stjäla sig till då och då så här i vardagen är ovärderliga.
Annars har det blivit så att måndagar är lika med TV-kvällar. “Vår tid är nu” och “The Bachelor” väntar som vanligt. Så mysigt att få krypa in under en filt och försvinna bort från vardagen en stund.
Ha en fin kväll!
KRAM! 

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Ekenäsliv
  november 19, 2018

  Men se där ja, där passade han ju perfekt 🙂
  Vi har inte fått upp vårt ännu, tänkte att det får hamna över byrån i dotterns rum. Men vi har ju så lågt i tak, knappt 2 m, då vi bor i en vindsvåning. Tur ingen av oss är särskilt lång 😉
  Hoppas din kväll varit fin!
  Kraaaaam Anna

  • tiname@live.se
   november 20, 2018

   Tack, men det har tagit sin lilla tid. Den är ju så fin men man vill ju inte att den ska hänga så att folk går in i den hela tiden. Hoppas att ni också hittar bästa platsen till er Frey :-). Hoppas också att du har en fin kväll Anna. Kram!

Previous
NÄR STOCKHOLM TAR ANDAN UR EN…