Mode

ETT LITET ITALIENSKT HAK…

Inlägget innehåller reklamlänkar från Kappahl och Boozt.

När jag går till Odenplan så passerar jag ett litet italienskt hak som öppnade för några år sedan; Caffe L’antico. De serverar frukost, brunch, lunch och fika och det är alltid fullt med folk där. Det är ju ett mått på att det är ett bra ställe så dit gick vi för en brunch tillsammans med Philippa igår när vi kvicknat till efter vårt nattsudd. Han som driver det får en att känna sig som en stammis redan första gången man går dit. Älskar det!

Servera mig ett glas färskpressad juice och ni har mig forever!

Gott te och kaffe…

… och goda grejer att äta.

Italienska godsaker till fikat. Och nej… jag tog ingen sådan. Men någon dag ska jag unna mig.

Klänningen jag har på mig kommer HÄRIFRÅN. HÄR finns en annan som är så himla fin.

Nu har vi vinkat av Philippa som har åkt över till Gotland och nya jobbveckan har startat upp. Vi ska också hämta upp lillpojken och det lilla flickebarnet från skolan/förskolan i veckan, och vi ska hänga med Vendela. Sen är det ju helt plötsligt helg igen och ips vips ska vi åka över till Gotland. Längtar efter ön och havet nu!

Ha en fin vecka hörreni!

KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *