ONE NIGHT IN CHINATOWN…

Nu börjar jag kvickna till så smått här hemma efter “One night in Chinatown” tillsammans med vår nyblivna 30-åring. Och vilken kväll det blev… eller kanske ska jag lägga till natt för det blev vääääldigt sent.

Firandet startade hemma hos oss redan på eftermiddagen tillsammans med Johannes och Viktoria, Johannes syskon och ena bonussyster samt min ex-man med fru. Mot kvällen åkte vi ner till Norrlandsgatan för en kväll på allas vårt favoritställe; Surfers där vi mötte upp Viktorias föräldrar. Ni som följer mig på Instagram (@tiname_insta) har ju kanske redan sett på stories hur vi hade det under kvällen med massor av god mat, god dryck och skön personal.

Hela gänget förutom Lilly och Linda som inte hade möjlighet att följa med. Per är så klart med men han hamnade visst utanför bild… Paraplyerna i taket fick följa med i flytten från Regeringsgatan för några år sedan.

På menyn finns allt från smårätter med kött till gott om vegetariska och veganska rätter. Vi beställde in menyn “One night in Chinatown” och vi alla var i mathimlen.

En något suddig bild på jubilaren som jag tror var supernöjd med sin kväll på Surfers.

Nu slutade inte kvällen där, för på TAK väntade Johannes kompisar som överraskade honom och alla ungdomar fortsatte kvällen tillsammans. Vi “oldisar” gick vidare till Proseccobaren och som om inte det var nog så tog vi en sväng förbi Haymarket också innan vi sladdade in på Donken. Vi var tydligen ute och nattsuddare längre än vad ungdomarna gjorde… hm…

Så lite trötta har vi allt varit idag och jag har inte gjort många knop. Efter att vi ätit brunch hos italienaren ner på hörnet så gick Per och Philippa en sväng på stan. Jag gick raka vägen hem och slängde mig i soffan och där blev jag kvar… jag skulle verkligen behöva en extra helgdag känner jag.

Ha en fortsatt fin söndagskväll så hörs vi snart igen!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Mamma C
  januari 30, 2023

  Vilket trevligt 30-kalajsande det blev.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   januari 30, 2023

   Supermysig! Kram //Tina

Previous
VILL HA…