Allmänt

ETT LITET LIVSTECKEN…

Man kan ju tro att jag har lagt ner det här med bloggandet.. men icke… det kommer inte på fråga! Jag brukar ju hänga här inne mest hela tiden. Jag älskar att dela med mig av lite av varje vilket jag har förstått att ni gillar men de senaste veckorna har det varit fullt fokus på nya jobbet så när jag stänger igen datorn för dagen (kvällen…) så har det bara funnits utrymme för att andas lite och ta tag i nästa dag.

Så här kan man ju inte hålla på i längden men nu känner jag att jag har styrt upp allt så att jag kan ha en hållbar tillvaro framöver. Och då kommer vi att kunna ”ses” lite oftare. Jag är så glad för att ni hänger i och tittar in här trots att mitt liv har kommit emellan.

Ikväll har vi ätit lite god mat, tagit ett glas rött och pratat ikapp om veckan som gick. I morgon ska vi på middag med vänner och på söndag… ja då får det bli som det blir… Vi hörs!

KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *