Mode

NÄR MAN ÄNTLIGEN FÅR SES IGEN…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Lindex och Vero Moda.

Igår kväll fick jag äntligen umgås med en härlig och rolig kompis igen. Vi mötte upp Helena och hennes man vid Odenplan och gled in på vinbaren Combo. Vi var ju där förra helgen och deras viner går inte av för hackor. Vi körde en favorit i repris helt enkelt eftersom vi vet att de här två också gillar att sippa på ett bra vin.

Jag och Helena lärde känna varandra genom våra bloggar för snart sex år sedan och vi har sedan dess hållit kontakten. Hon har, tillsammans med ett gäng bloggtjejer exempelvis varit hos mig på Gotland och jag har, tillsammans med samma gäng varit hos henne i deras fjällhus uppe i Lofsdalen. När jag är med henne så springer timmarna alltid iväg. HÄR hittar ni Helenas blogg.

En bra charkbricka och ett riktigt bra vin! En riktigt bra tjej också!!!

Nästa stopp blev Surfers där vi åt massor av god kinesisk mat…

… och till det måste man så klart ta en stänkare i form av kinesisk sprit; Baijiu.

Det var så roligt att äntligen få ses igen och vilken rolig kväll det blev! Jag hade på mig den HÄR som jag tipsade om häromdagen. Och som jag trivs i den! Bra kvalitet och en bra passform till ett kanonpris.

Idag har vi varit på MOS och trängts med en massa folk. Usch, gillar inte att vara där men ibland när man inte vill lägga timmar på att springa runt i City mellan butikerna så går det ändå hyfsat snabbt när allt ligger på begränsad yta. Jag var ute efter ett par favoriter bland byxor; ett par svarta med vaxad yta och jag brukar köpa ett nytt par till varje säsong. De är så användbara till massor av olika plagg. De var tyvärr slut i butiken men jag hittade dem HÄR. När vi kände oss klara tog vi pendeln hem igen, handlade till middagen och nu sitter vi här i soffan lite sådär lagom mosiga som man kan vara efter en bättre helg.

Nu väntar en lugnare jobbvecka för mig vilket jag ser fram emot. Jag har ett inbokat besök hos frissan vilket är välbehövligt; det är dags för omsättning av mitt hairtalk och så är planen att jag ska på en lunchdejt med lillkusinen och hans mamma i veckan. Igår var vi hemma hos Jacob, Linda och barnen och lämnade lite Halloweengrejer lite i förskott. De har idag, tillsammans med Vendela, rest ner till Gotland för att fira höstlov. Vi blir kvar här i Stockholm och på Alla Helgonadagen brukar vi gå till Norra Kyrkogården i Solna och tända ljus. Det är så vackert där och det brukar vara så fint med alla eldkorgar så vi kommer att gå dit även i år.

Ha en fin avslutning på den här helgen så hörs vi i veckan!

KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *