ETT MYSIGT FIRANDE OCH EN DAG PÅ FÄRINGSÖ…

Posted on

Inlägget innehåller reklamlänkar till Ellos och MQ Marqet.

Idag hämtade vi upp bilen i garaget vid Odenplan och körde en hyfsad omväg ut till Färingsö eftersom S:t Eriksbron var avstängd på grund av Stockholm Marathon. Men det var det så värt för det är ju så fint där. Vi har ju en favorit bland keramikverkstäder på Färingsö som vi brukar besöka lite då och då och idag när det var så fint väder så hade jag också kollat in en liten strand vid Mälaren som vi kunde passa på att åka till.

Men först lite om vårt minifirande igår kväll. Vendela har i veckan som gick tagit sin examen som Frontend-utvecklare och jag är så stolt över henne så att mammahjärtat nästan spricker. I sommar när vi alla i familjen är samlade på Gotland så ska vi fira henne med buller och bång men ett litet förfirande har ju ingen dött av så vi drack lite Champagne i går kväll…

… och åt en god räk-och saffranspasta signerad Emilio & Åsa Ingrosso med recept från deras bok Sensi. Gött!!!

Är så stolt över barnen som går sina egna vägar vad gäller vad de vill göra här i livet.

Tillbaka till den här lördagen. Första stoppet blev hos Eva i Skå som driver verkstan “Form från Skå”. Jag är såååå förälskad i hennes grejer och vi kompletterade med två muggar till oss och två muggar till vänner som lagt in en liten beställning.

Nästa stopp blev Stockbybadet i Stenhamra där vi åt en sallad och solade några timmar. Vi trodde att det skulle vara fullt med folk där men det var det inte. Vi var nästan helt själva förutom när någon kom förbi och tog ett litet dopp.

Min klänning har några år på nacken men HÄR finns en liknande. Den HÄR är ju också så vansinnigt snygg. En annan klänning i en helt annan färg men som är så fin hittar ni HÄR. Och den HÄR den är ren magi!

Jag älskar ju Gotland som ni vet men det finns också så många fina ställen i vårt Sverige och runt Stockholm som är magiska. För mig är det viktigaste att jag har närhet till vatten; helst havet men sjöar går också bra. Helst den större varianten; som Vänern eller Vättern. När jag får vara vid vattnet då mår verkligen jag som allra, allra bäst!

Ja det var vår helg så här långt. Ikväll är vi bara hemma. Vi ska sno ihop en snabb middag här om en stund och kanske se någon serie. Morgondagen är helt blank som det ser ut nu men det finns ju alltid något att sysselsätta sig med i den här stan. Det är rätt skönt att ta dagen som den kommer.

Ha en fortsatt fin helg!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Vilken härlig dag ni såg ut att ha haft. Jag tror inte jag varit där ute nån gång. Ser fint ut. Och jag är sjukt sugen på de där muggarna du visat några gånger. Så fina! Så, kanske blir det en tur framöver. 🙂

  Ha en fin söndag!

  Och grattis till dottern!

  Kram Lena

  • tiname@live.se
   juni 4, 2023

   Ja men jag kan verkligen rekommendera ett besök på Färingsö och hos Eva på Form från Skå :-). Tack för grattis! Kram //Tina

 • Mamma C
  juni 4, 2023

  Vilken mysig och härlig dag ni haft.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   juni 4, 2023

   Supermysigt!!! Kram //Tina

Previous
MIN BÄSTA TID ÄR NU…