Allmänt

MIN BÄSTA TID ÄR NU…

Wiiieeee idag går vi in i juni månad och det är min bästa månad av alla! Vi är i gränslandet mellan försommar och sommar, det blir bara ljusare och ljusare om kvällarna, det är grönt och fint överallt, vi har hela sommaren framför oss och min allergi brukar bli bättre (har inte märkt att den avtagit än men lever på hoppet att den snart är över). Har vi tur, som vi haft några år i rad nu, så är det också rätt varmt även på kvällarna så att man kan vara ute länge. Underbar känsla!!!

Vilken är er bästa månad?

Älskar att solen letar sig in i lägenheten så här års!

Den här veckan har jag jobbat på Arlanda ett par dagar och jösses vilket bestyr det har varit att ta sig dit och hem nu när inga tåg går förbi Arlanda på grund av att ett Arlanda Expresståg spårade ur häromdagen. Inte för att jag åker Arlanda Express längre och inte heller pendeln för jag brukar åka flygbussen men trycket på flygbussen har ju eskalerat om man säger så. Häromdagen tog det 1 h 45 min för mig att ta mig hem och i morse skulle jag för en gångs skull ta pendeln till Norrviken för att bli upphämtad av min chef men då stod alla tåg stilla så jag fick jaga iväg till Torsplan och ta flygbussen därifrån. Hemresan gick ändå smidigt faktiskt för nu har de styrt upp kösystemet till flygbussarna på Arlanda så det funkar jättebra. Och så har de satt in extraturer med bussarna. Bra uppstyrt!

En jobbdag kvar och jag har en hel del att dona med i morgon innan det är dags för mig att runda av inför helgen. Har några lösa planer för lördag och söndag men inget bestämt. Och sen är det ju nationaldagsfirande på gång i början på nästa vecka.

Ha en fortsatt fin torsdagskväll!

KRAM!

4 Comments

 • Lena - gott för själen

  Hallooojjj! Alltid lika trevligt att läsa ikapp här inne. Att liksom få njuta av allt ert härliga umgänge, familjemys, inredning och outfits! Skön känsla helt enkelt. Vårt liv är inte speciellt glamoröst nu ett tag. Det är mest hårt trädgårdsarbete som gäller hehe. Men å andra sidan så har ju vädret varit så vansinnigt blåsigt och kallt så jag har inte haft så mycket lust till nåt annat heller.

  Hoppas på lite fint väder i helgen så vi kan tanka lite energi. Imorgon blir det iallafall 17-årskalas. Min systerson ska firas. Alltid trevligt att ses!

  Ha en fin helg!

  Kram Lena

  • tiname@live.se

   Ja men tack detsamma Lena. Jösses så fint ni har fått till det med ert nya boende. Jag ska läsa ikapp lite hos dig också. Ligger lite efter. Hoppas att det blev ett fint firande och ha en fortsatt fin helg du också! Kram //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *