Mina dagar

ETT PAR DAGAR I OSLO…

Nu har jag sedan några timmar landat in i Stockholm efter ett par jobbdagar i Oslo. Firman jag jobbar på har kontor på lite olika ställen i norden, bland annat i Oslo och då och då är jag där och jobbar. Det är alltid lika roligt att komma dit. Staden är så vacker och människorna är ju så härliga. Norrmän låter alltid glada och trevliga, även när de är sura och arga, eller hur! 
Mellan jobb hann vi med en guidad tur vid Akershus fästning som ligger så tjusigt till med utsikt över Oslofjorden, Aker Brygge och Tjuvholmen. Mycket intressant så den turen kan jag rekommendera. Spännande historia och spännande rundvandring med lite läskiga inslag i form av besök i de gamla fängelsebyggnaderna. 
Eftersom incheckning och security gick supersmidigt idag hann vi med en sväng i Taxfreen och det är ju alltid lika trevligt :-). 
Nu har jag mött upp min P som flugit upp från Visby och nu väntar några mysiga dagar i Storstaden.
Ha en fin avslutning på veckan!
KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *