STOCKHOLM I FEBRUARI…

Här kommer en hälsning från ett vintrigt Stockholm. I går kom det lite snö som ligger kvar på sina ställen och idag har det varit rätt kallt. Men solen har varit framme hela dagen och jäklar vad mycket det gör för humöret. I alla fall för mitt :-).
Vi strosar mest runt, glider in på något trevligt hak, tar ett glas vin och äter något gott, fikar med vänner; helst på Mellqvist på Rörstrandsgatan och nu i kväll umgås vi med Johannes som har fått önskat middag. Jag kan tänka mig att som fattig student så är det inte direkt några gourmetmiddagar som serveras i studentlyan… så han får passa på att önska när mamma kommer till stan.
Vi hade egentligen tänkt att åka hem i morgon vid lunch men vi trivs så bra här hos Jacob och Linda i “Storstan” så vi har bokat om till i morgon kväll. Det skall iof bli spännande att komma hem och se hur långt snickarna har hunnit med altanen som de började på i slutet på veckan. Det skall också bli spännande att se om det blir som vi tänkt oss. Vi var ju inte hemma när de startade upp så de har fått instruktioner per telefon vilket känns liiiite svajigt. Håller tummarna för att det känns ok.
Nu hörde jag ett “poff” så det är visst dags att dricka lite bubbel här.
Ha en fin lördagskväll ni också!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
ETT PAR DAGAR I OSLO…