Mode

ETT STORT TACK FÖR FIN ÅTERKOPPLING OCH HÄR KOMMER VECKANS TIPS…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Ellos, H&M och KappAhl.

Hej på er!

Först vill jag tacka er alla för fin återkoppling som jag fått efter mitt förra blogginlägg; här på bloggen, via Facebook, Instagram, PM etc. Stor tack! Förutom att det är kul att få dela med mig av mina favoriter här på Gotland så känns det också fint att via bloggen kunna få bidra med att lyfta upp de företag som kämpar livet av sig just nu för att överleva. Det är företag som är öppna året runt eller sommarbarer och butiker som år efter år öppnar upp till sommaren, och som alltid levererar. Vi vill ju så himla gärna att de ska få finnas kvar när vi är igenom det här tråkiga och det är klart att jag vill att ni ska prioritera och gynna dem i första hand.

Det finns många andra som också kämpar för att överleva; modebranschen till exempel. Här kommer några av mina favoriter den här veckan.

HÄR finns en supersnygg sweatshirtklänning och den HÄR bomberjackan vill man ju klicka hem direkt.

Jag är helt såld på långskjortor och HÄR hittar ni denna snygging. Den svarta klänningen finns HÄR.

Toppen och jeanskjolen finns HÄR och HÄR.

Snyggaste jensen finns HÄR och kappan i en större size finns HÄR.

Det där med rosetter framme på magen tycker jag är bra. Det döljer ju det där fluffet som gärna vill puta ut. I alla fall på mig… HÄR hittar ni byxorna och HÄR finns den mysiga klänningen.

Ja det var några tips från mig så här på en onsdagskväll i mars. Ha en fortsatt fin vecka och var rädda om er så hörs vi!

KRAM!

2 kommentarer

 • Monika

  Tog lite tid för mig att återkoppla din Visbyguide. Såååå ambitiöst och gediget arbete. Har läst den 3 ggr nu, den är ju så innehållsrik. Den som inte vill besöka Visby efter detta måste det vara något fel på. Det svåra blir ju att välja vad man vill besöka för ska man besöka allt blir vistelsen i Visby lång och jag misstänker att dina andra guider också kommer att bli lockande och innehållsrika. Känns som att det för vår del måste bli mer än ett Gotlandsbesök.
  Tack Tina!
  Kram Monika

  • tiname@live.se

   Tack snälla du för din fina kommentar! Vad glad jag blir att du gillade inlägget! Ja, det är svårt att hinna med allt man vill göra på några få dagar. Man får stanna länge eller komma tillbaka flera gånger :-). Ni är så välkomna hit! Kram //Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *