AW PÅ LANDET…

Posted on

Hello!

Har precis “kommit hem” efter att ha varit på en digital aw med mina kollegor. Både jag och Per har haft aw ikväll och suttit i olika hus här hemma. På min var vi åtta stycken och på Pers var de 300. Lite skillnad haha…

Med en snöstorm utanför dörren öppnade jag min lilla Prosecco och mina gotlandschips och surrade bort ett par timmar med några av mina favoritkollegor. Vi hade också med oss ett gäng före detta kollegor som slutat under året som gått och det var så himla roligt att få träffa dem igen och höra hur de har det på sina nya jobb.


I den här soffhörnan har jag hållit till ikväll. Den här soffan ska för övrigt snart få flytta in i vårt andra hus för här ska det stå en liten matgrupp.

Chips från Gotland hittar ni HÄR (obs! Inget samarbete). Det finns fyra olika smaker som passar till öl, rött vin och vitt vin. Cool grej!

I morgon är det redan fredag och vet ni… då är vi bjudna på lunch hemma hos mina föräldrar. Wiiieee så mysigt det ska bli! Äntligen!!! Sen ska vi jobba klart eftermiddagspasset och fira in helgen.

Vi hörs!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments
 • Lena - gott för själen
  mars 12, 2021

  Haha 300 pers på en aw! Det blev en lååååång bar det. (Ja, jag fattar att det var digitalt, fick bara upp en bild i huvudet) 😉

  Coola chips. Smart idé.

  Ha en toppenstart på helgen!

  Kram Lena

  • tiname@live.se
   mars 12, 2021

   Ja, de hade dock en mer uppstyrd aw än vad vi hade med en del digitala aktiviteter. Tack detsamma Lena <3 Kram //Tina

 • Mamma C
  mars 12, 2021

  Det var lite skillnad på personantalet på era AW 🤣.
  Ha en fin och bra fredag nu.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   mars 12, 2021

   Ja verkligen haha :-). Tack detsamma Carin! Kram //Tina

 • Helene
  mars 12, 2021

  Vad trevligt med AW🥂
  Måste kännas så speciellt att äntligen få mysa med föräldrarna🥰min far får sin spruta nästa vecka och hoppas mamma oxå får sin snart som jag längtar efter att få ha dom här hos oss och skämma bort dom❤️
  Hoppas ni får en fin helg!
  Kram Helene

  • tiname@live.se
   mars 12, 2021

   Det var sååå mysigt att få umgås med mina föräldrar inne. Det var ett år sedan senast. Åhhh då är ni också snart där och har något att se fram emot. Tack detsamma. Ha en fin helg! Kram //Tina

Previous
ETT STORT TACK FÖR FIN ÅTERKOPPLING OCH HÄR KOMMER VECKANS TIPS…