EVENT HOS FACE ART STOCKHOLM…

Hej!

Jag har ännu lite kvar att berätta om helgen i Vadstena men jag tänker att vi slår emellan med ett annat inlägg så ska jag lite senare berätta om den magiska brunchen vi blev bjudna på innan det var dags att åka hem till Stockholm igen.

I förra veckan blev jag inbjuden till ett event hos Face Art Sthlm genom min fina bloggkompis Diana. Det blev ett par jättemysiga timmar och det var också så roligt att få träffa ett par andra bloggvänner Pernilla och Nina som jag inte träffat på jättelänge och som också var där. Min kompis Maud hängde också med.

För att vara tydlig så är detta inte ett samarbete utan bara tips om en duktig och seriös tjej som jobbar med ansiktsbehandlingar i olika former.

Vi fick en informativ dragning av Ghazaleh kring vad hon erbjuder vilket är allt ifrån medicinsk behandling och hudbehandling till estetiska injektioner. Ghazaleh är tandläkare i grunden, är certifierad efter konstens alla regler och får jättefina omdömen av de som behandlats av henne. Less is moore gäller för Face Art så är man ute efter stora läppar eller extrema åtgärder i ansiktet så ska man definitivt välja ett annat ställe för Ghazaleh jobbar inte så. Min känsla efter kvällen är att hos henne kan man känna sig trygg oavsett vad man väljer för behandling och hon samarbetar också med Klarna vilket känns seriöst. Priserna och är också på en bra nivå eftersom hennes salong ligger i Järfälla men det var enkelt att ta sig dit med pendel och buss härifrån Odenplan så det var inga problem.

En mysig kväll var det hur som helst och jag kommer definitivt att boka en tid hos henne framöver för jag märker att min hud behöver mer och mer omsorg ju äldre jag blir. Och flärd… det är ju min grej som ni vet…

HÄR hittar ni Face Arts hemsida.

Idag var det full rulle från start. En akututryckning för att ta hand om en sjuk liten Loa under tiden som lillsyrran skulle lämnas på förskolan. Pappa Jacob har varit på Gotland ett par dagar så då fick jag rycka in. Tur vi bor nära varandra… Sen blev det jobb, läkarbesök och lite fix inför att Philippa kommer hem från Gran Canaria lite senare ikväll. Det ska bli så spännande att få höra hur hon har haft det på sin första egna resa utan familjen.

Och i morgon är det redan torsdag och då är det träningsdag igen. Jag har haft en del träningsvärk i veckan så jag får väl träna bort det sista av den i morgon tänker jag.

Ha en fin avslutning på den här onsdagen så hörs vi!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
NÄR MAN BLIR BJUDEN PÅ EN RIKTIGT GOD MIDDAG…