NÄR MAN BLIR BJUDEN PÅ EN RIKTIGT GOD MIDDAG…

Hej svejs!

Alltså, hur roligt har man inte med dessa damer… De är så öppna, glada, roliga och härliga människor och ni ser ju hur kul jag har tillsammans med dem. I det här ögonblicket så var det faktiskt ärligt talat mest Katarinas Mattias som jag skrattade åt. Det han uttryckte när han skulle ta bilden för att få oss att se glada ut lämpar sig inte i skrift men mungiporna åkte rakt upp hos oss alla tre. Mest hos mig som ni kan se… (bild lånad av Katarina).

När vi landade in i Rosa Huset igen så hamnade vi i MasterChef:s domäner. Helst vill han fixa och dona själv i köket så vi minglade mest omkring, drack champagne och hade det allmänt skönt under tiden som maten tillagades. Hur lyxigt!!!

Sen var det dags att sätta sig till bords igen och då hade Helena fixat en ny dukning. Så varmt, fint och ombonat med en ljusslinga som slingrade i mitten av bordet. Hon är verkligen drottningen av dukningar den där Helena…

Nu gör inte de här bilderna rätterna alls rättvisa men vi blev bjudna på magiskt goda kammusslor med blomkålspuré till förrätt. Kalvfilé Oscar med Hasselbackspotatis till varmrätt och Crêpes Suzette med flambering och allt till efterrätt. Jag som älskar klassiska maträtter hamnade ju verkligen i mathimlen. Alltså kvällens MasterChef var så grym som man bara kan vara.

Lite senare blev vi också bjudna på kaffe och chokladpraliner, och det blev minsann också lite spontandans i hallen vid midnatt innan det var dags att krypa till kojs. Vi övernattade i Rosa Huset och vårt rum var som det finaste hotellrummet. Där fick vi en snygg bäddning, handdukar, morgonrockar och hela baletten. Hur lyxigt… Och lyxigheterna fortsatte dagen efter vilket jag kommer att återkomma till.

Idag har jag bara krigat på. Jobb, jobb, jobb och vilken tur att det har varit ett riktigt skitväder ute just idag med regn och rusk när jag ändå inte hann gå ut. Loa blev dessutom sjuk idag så det blev ingen hämtning på förskolan. Vi får se om det blir en akututryckning i morgon istället vad gäller att lämna Majken på förskolan tidigt i morgon. Hon har en teater som hon ser så mycket fram emot.

Dags att runda av den här tisdagen!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 Comments
 • Mamma+C
  november 10, 2021

  Det var verkligen en massa smarrigt och gott som det bjöds på.
  Ha en bra onsdag.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   november 10, 2021

   Ja det var så gott allting. Riktigt lyxigt! Kram //Tina

 • Lena - gott för själen
  februari 7, 2022

  Så himla mysigt och gott det låter allting! Roligt att umgås när allt klickar så bra!

  Vi såg Rosa huset i somras 🙂 Vi bodde nämligen på hotellet mitt emot. Tyvärr var de inte hemma vid det tillfället så vi kunde inte ses.

  Kram Lena

Previous
ETT DYGN I DET ROSA HUSET…