FAVORITFÄRG PÅ NAGELLACK…

Hej hej!
Här kommer en liten snabb hälsning från sjukstugan. En magsjuka kom på besök bara sisådär i natt. Sååå onödigt och så dålig timing som vanligt. Men är det inte värre saker det handlar om så är det bara att ta det lite lugnt och krya på sig. Det brukar vara snabbt övergående som tur är. 
Jag passar på att visa en ny favoritfärg på nagellack som har varit populär i vinter. Lite sent att komma med det nu kanske men bättre sent än aldrig. Våren har ju inte kommit än, inte hit till Stockholm i alla fall, så vi kan köra vinterfärger ett tag till tycker jag. Jag gör ju mina naglar hos Kelly på Easy Beauty Nails men just den här oxblodsröda färgen kan man hitta hos essie. Där är det Bordeaux som ligger närmast i färg. Minst 2-3 lager behövs för att få till den djupa röda färgen.
Hoppas att ni har haft en bättre start på veckan än vad jag har haft.
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Sabelhagens Olivlund
  mars 18, 2019

  Åh stackars dig, krya på dig!
  Superfina naglar du har, snygg färg på lacket.
  Jag skulle gärna vilja göra mina naglar, får nog ta tag i det.
  Hoppas du mår bättre snart.
  Kram Maria

 • Mamma C
  mars 19, 2019

  Usch så trist med magsjuka. Krya på dig nu och ha en bra tisdag.
  Mycket fin färg på dina naglar.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   mars 19, 2019

   Ja, fyyy men nu är jag pigg igen som tur är. Tack så mycket :-)! Kram //Tina

Previous
KOKOSTOPPAR OCH SPONTANBESÖK…