Mina dagar

FAVORITKLÄNNINGEN JUST NU…

Halloj från sjukstugan!
Lyckligtvis mår jag lite bättre idag men det senaste dygnet har jag sovit som en tok. Jag håller tummarna för att jag sovit bort det värsta nu och att allt nu går åt rätt håll. Har lovat mig själv att jag ska ta det väldigt lugnt idag också. Jag är annars rätt dålig på det. Jag vill gärna igång så fort jag känner mig lite piggare men det brukar leda till bakslag.
Klänningen som jag har på mig på bilderna har jag fått många frågor kring. Den kommer från Line of Oslo och jag köpte den på Rolf and Friends inför bloggträffen för några veckor sedan. Som ni redan märkt så är jag inne i en rosa period och när jag hittade ett par coola boots i butiken LoLux så ville jag gärna ha tag i något rosa som matchade dem. Och en dag så hängde den bara där. De vida ärmarna är ju såååå snygga men kanske inte så ”ätvänliga” precis men hittills har jag klarat mig utan några större missöden. Lite otippat så har klänningen fickor men de är placerade på ett sätt så att de inte syns om man inte använder dem vilket jag inte brukar göra.

Nu känner jag att det är dags att vila en stund. Jag är inte så kaxig idag precis…
Ha en fin onsdag!
KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *