BIODEJT MED MIN DARLING…

Go kväll!
I kväll blev jag bjuden på bio av min darling. Och vilken bio sen… Bohemian Rhapsody. Alltså Queen och Freddy Mercury har jag lyssnat på sååå mycket under åren och då kan ni ju bara tänka er hur mycket jag gillade den här filmen. Riktigt bra skådespelare (Rami Malek som spelar Freddy Mercury är grym), skratt, allvar och massor av fantastisk musik och de där två timmarna de bara försvann. Det var på den nivån att man skulle ha velat ställa sig upp och applådera efter vissa partier… och ja, det kom några tårar också. Fantastisk film!!!
Att alla satt kvar i salongen under eftertexterna för att vi alla ville lyssna klart på musiken, det säger en del. Det var svårt att slita sig från salongen.
Idag har jag varit igång och jobbat igen… Något matt och lite trög i hjärnan men det är skönt att vara på benen igen. 
I morgon kör vi fredag!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
FAVORITKLÄNNINGEN JUST NU…