Mina dagar

FIKET…

Idag har jag tillbringat ett par timmar tillsammans med en fin vän som tillbringar julhelgen här på ön. Vi träffades på ”Fiket” som är ett mysigt café som ligger precis utanför Österport och det är inte klokt vad tiden går snabbt när man har mycket att ”prata igen”. Det är så härligt med vänner där man bara tar vid där man avslutade senast som om det var igår vi träffades. Vilken tur att hon och hennes familj har köpt ett fritidshus här så att vi kan träffas snart igen.
Det var egentligen lunchtid när vi träffades men nu har jag ju så länge gått och suktat efter en morotskaka och idag kunde jag inte motstå den här. Den var precis lika god som den såg ut… Just nu känns det väl sådär att det blev en morotskaka i stället för en lunch men vad tusan, ibland får man gå på impuls också. Där och då kändes det i alla fall perfekt!
Nu är det sen eftermiddag igen och jag har inga större problem med att få dessa lediga dagar att rulla på. Det är underbart att bara göra det man känner för. Eller hur? Och det bästa är att det är rätt många lediga dagar kvar :-)!
KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *