VAD VI GÖR UNDER JULLEDIGHETEN…

De här böckerna köpte jag inför julledigheten och den ena har jag nu läst klart. Åse Seierstads “En av oss” var riktigt bra tycker jag. Välskriven och inte för tungt uttryck men det är en stark bok som berörde mig väldigt mycket. Ni som har läst någon av hennes tidigare böcker kommer att känna igen er i språket. Nu skall jag ladda om för att ta mig an nästa bok.
De här betar vi också av en efter en…
Likaså de här 🙂
I kväll testar i det här vinet från södra Italien. Det passar alldeles utmärkt till charkuterier och ost.
 Häromkvällen provade vi den här och den var helt ok men något för söt för vår smak.
Idag har vi också umgåtts med näst äldsta sonen som reser tillbaka till Stockholm i morgon :-(. Jacob åkte tillbaka på annandagen. Vad fort det gick. De kom ju precis… Som tur är så dröjer det inte så länge tills vi ses nästa gång. Jag kommer att sakna min killar…
I kväll skall jag se “Stjärnorna på slottet”. Jag och min man har lite delade meningar om huruvida detta program är sevärt eller inte men om jag bjuder på lite fotboll eller hockey då och då så får han bjuda på det här. Annars finns det ju en bok som jag precis läst ut…
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
FIKET…