Mode

FILMTIPS – INVENTING ANNA…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Bubbleroom, Miinto och Lindex.

Oj, så jobbintensivt det blev här men nu har jag stängt ner jobbdatorn för idag och pustar ut lite. Humöret har hämtat upp sig som tur är och bitterheten är som bortblåst. Ikväll skulle jag egentligen varit på en mysig AW med en kompis men jag fick tyvärr ställa in eftersom jag rätt tidigt blev varse vart den här jobbdagen skulle barka hän. Jag hade verkligen behövt den där AW:n känner jag men det får bli en annan gång.

Har ni sett Inventing Anna på Netflix? Om inte så vill jag tipsa er om en serie som baseras på en sann historia om bedragerskan Anna Sorokin som fick New Yorks elit att tro att hon var en tysk arvtagerska men lurade skjortan dem och levde loppan på andras pengar. Fascinerande hur en person kan dupera så många omkring sig. Jag har ett par avsnitt kvar som jag ska se lite senare ikväll. En osannolik historia.

Jag älskar hennes stil! Tänk er den här kombon som ni hittar HÄR, HÄR, HÄR och HÄR. Så snyggt ju. Miinto har för övrigt massor av snygga vintagegrejer som är värda att spana in om man inte vill lägga en förmögenhet på nya designade grejer.

Dags för middag här. Vi hörs!

KRAM!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *