Allmänt

JAG KÄNNER MIG LITE BITTER IDAG…

Ja, jag är faktiskt lite gnällig för jag tycker att det mesta har gått emot mig idag. Jag är rent av lite bitter faktiskt…

I morse vaknade vi upp till världens tråkigaste väder. Gråväder och snöslask, och det var jag ändå beredd på men när tanken kom över mig att vi skulle ha varit på Gran Canaria just nu och sippat på rosé i solen ja då blev det en dipp. Jag har också ont i en muskel i ena skinkan som har spökat med mig sedan vi var på Gotland och idag var det dags för mitt tredje naprapatbesök för det verkar inte vilja släppa. Efter en plågsam behandling med nålar och ström så var beskedet att nu är det rehabträning som gäller ett tag framåt. Suck… jag som kommit igång så bra med min träning. Nu får jag köra överkropp på gymmet och nedre delen enligt ett rehabschema. Booooring!

Ja sen fortsatte det bara. Deppig som jag var så tänkte jag att jag tittar förbi en inredningsbutik som ligger här bredvid oss för att kika på en ny hallmatta för det kan ju kanske pigga upp men naturligtvis var den stängd just på måndagar. Vid det laget var jag så bitter så då bestämde jag mig för att köpa en chokladboll till eftermiddagsfikat. Efter att ha besökt två konditorier där chokladbollarna var slut så gav jag upp. Jag gick hem och åt en banan.

Till sist så satte jag mitt hopp till att det kanske är väldigt dåligt väder på Gran Canaria nu och då skulle det ju genast ha känts lite bättre men icke… det verkar vara toppenskönt väder där med sol nästan hela veckan. Nu kanske ni undrar varför jag plågar mig med att kolla upp hur vädret är på GC just nu och ja… det undrar jag också.

Nej nu stryker jag ett streck över den här måndagen och tar nya tag i morgon. Jag lovar att jag ska vara på bättre humör då!

KRAM!

6 Comments

 • Ulrica

  Hihi, jag kan nästan se mig det där vandrande åskmolnet framför mig :-)).
  Hoppas lugnet har infunnit sig nu och jag hoppas verkligen att rehabträningen ger snabbt resultat!

  Jag ska inte prata om mig själv alls i ditt kommentarsfält men nämner superkort att jag fått bekräftat diskbråck i nacken och går på laserbehandling 2 gånger/vecka i minst 3-4 veckor framåt så för mig är det dansträningen som får lida hårt.. är lite bitter över det så jag känner igen din känsla..
  KRAMAR

  • tiname@live.se

   Ja, usch jag är ingen munter syn när jag blir sur :-(. Men nu är jag lugn och fin igen :-). Åh nej vad trist att höra. Hoppas att behandlingen kommer att ge resultat så att du snart är på ”dansbanan” igen. Kramar //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *