Allmänt

FLÄRD PÅ EN FREDAG…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Lyko och Kicks.

Hej allesammans!

Ja nu var det fredag igen och dags för lite flärd. Jag brukar fixa mitt hår hos Anette på Salong Inside på Odengatan och där blir man omhändertagen på alla möjliga vis. Medan jag sitter med färg i håret så blir man bjuden på något gott att dricka vilket inte är helt fel när man har ledig dag. Snacksen lät jag bli men ett glas vin eller ett glas bubbel då och då kommer jag definitivt att fortsätta att unna mig.

I nästa vecka ska jag fixa naglar och mina fötter vilket ska bli skönt för framförallt fötterna behöver lite kärlek nu. Jag har också beställt tid för lashlift. Är det någon av er som provat? Det har ju annars varit väldigt populärt med fransförlängning nu i några år men jag har inte känt att det har varit något för mig. Jag är rädd för att det ska slita för mycket på mina egna fransar så jag har aldrig velat testa. Många säger också att det sliter en hel del så det var kanske klokt av mig att låta bli.

Mina fransar står rakt ut och är svåra att forma så att de blir uppåtböjda så det ska bli spännande att testa lashlift som inte ska slita alls på fransarna. Det finns ju franstänger som man kan använda för att böja upp fransarna men de sliter tydligen också mycket så det är ju fiffigt att det nu finns en metod som inte sliter.

Tips på riktigt bra mascaror som fyller ut och förlänger, och som faktiskt funkar på riktigt finns HÄR och HÄR till kampanjpris just nu. Den första brukar snabbt ta slut så man behöver vara lite snabb. Vill man lägga en extra slant så vill jag tipsa om den HÄR som jag tycker är fantastisk. Alla finns även i vattenfast om man vill ha det.

Nu är dags att fixa middag här hemma och ikväll blir det fiskknyten i ugn. Så enkelt och så gott! Ha en underbar fredagskväll!

KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *